fbpx
Laddar in

Vi finns i Linné!

Vi finns på Nordostpassagen 19,  mitt inne i bostadsområdet mellan Vegagatan och Jungmansgatan. Vill du nå oss med e-post så finns ett kontaktformulär och e-postadress längre ned på den här sidan.

Ta extra god tid på dig första gången då det kan vara lite svårt att hitta rätt bland alla hus och portar som ser nästan likadana ut. Vi öppnar 15-20 minuter innan lektionen börjar.

Det går att komma fram till huset om du har rullator eller  är rullstolsburen och vår lokal ligger på bottenplanet.

Närmaste busshållplats

Vegagatan. Buss 60 tar ca 15 minuter från Drottningstorget/Centralstationen. Här finns en orienteringstavla över Nordostpassagen som visar var nr 19 finns.

Spårvagnshållplats

Prinsgatans hållplats ligger på Linnégatan mitt emot Hagabion. Gå Prinsgatan förbi Hagabion till Vegagatan, korsa gatan och fortsätt trapporna upp mot kyrkan.

Parkeringsplatser

Det finns parkeringsgarage inne under husen längs Vegagatan och Jungmansgatan med avgiftsbelagda besöksplatser och längs både Vegagatan och Jungmansgatan kan man parkera mot avgift.

Vanliga frågor

 • Hur vet jag att centrets yogaformer passar mig?

  Det bästa sättet att ta reda på den saken är att pröva! Din egen erfarenhet är det enda som betyder något. Om du vill förbereda dig lite så kan du läsa på. Här finns information om våra yogaformer

 • Kan yoga vara farligt? Handlar det om religion?

  “What is God? In reality it is your own positive self, your higher Self, your universal Self, the Self which knows no defeat, the Self which can rise again and again and again like a wave in the ocean.”
  “Love and God and God and love are nothing but a projection of your own self. Those who can love can be God. Those who are God can love.”

  “Elevate. Each day, live to elevate yourself, each day elevate one person. Make elevation your religion and you shall reach infinity. ”

  Yogi Bhajan, mästare i kundaliniyoga

 • Vad är det för skillnad mellan kundaliniyoga, medicinsk yoga och yinyoga?

  Medicinsk yoga härstammar från kundaliniyogan men är mindre fysiskt krävande och lägger stor tonvikt på andning och avslappning. Passen är kompletta eller modifierade kundaliniyogapass som använts i sjukvården där man studerat de medicinska effekterna hos patienter med olika sjukdomar eller besvär. Många olika forskningsprojekt pågår på flera sjukhus i landet. I Yinyogan stannar vi en längre stund i positionerna vilket påverkar musklerna att bli mjuka och den bindväv som omger dem att bli mer elastisk. Yinyoga kan vara en bra yogaform att börja med om du är mycket stel och orörlig. Yinyoga är också ett utmärkt komplement för dig som gillar kundaliniyoga eller medicinsk yoga. Här finns information om våra yogaformer

 • Varför har ni inte senioryoga?

  Helt enkelt för att vår yoga är för alla åldrar! Varje övning görs på det sätt som passar just dig och din kropp och dagsform. Vår yoga är lika mycket för hjärnan och det mentala sinnet som för kroppen. Det är nyttigt och välgörande oavsett vilken fas i livet som man befinner sig i.

 • Vilka förkunskaper behöver jag ha när jag anmäler mig till en kurs?

  Oftast behövs inga speciella förkunskaper. De flesta kurserna passar både nybörjare och dem som gått tidigare men en del kurser riktar sig företrädesvis till någon särskild målgrupp. Läs varje kursbeskrivning för att bilda dig en uppfattning om vilken som passar dig bäst. Se aktuellt kursprogram under Kurser

 • Finns det introduktionstillfällen för mig som är nybörjare?

  Inför kursstarterna erbjuder vi oftast en workshop där vi går vi igenom yogapassets grundläggande struktur och de vanligaste teknikerna och du får gott om tid att ta upp dina frågor och funderingar.
  Läs mer

  Inför varje ny säsong erbjuder vi dessutom oftast ett par kortare kurser för nybörjare. Se aktuellt kursprogram under Kurser
  Förutom detta har vi då och då prova-på-tillfällen för att du ska kunna uppleva och jämföra våra olika yogaformer. Läs mer
  Ett utmärkt sätt att få en bra start på en regelbunden träning är att ta en eller två privatlektioner. Då går du och läraren tillsammans igenom vad du behöver inrikta dig på och du får ett eget träningsprogram som du kan använda hemma. Läs mer

 • Finns det plats för rörelsehindrade?

  Hinder är inget hinder hos oss! Det går att komma fram till huset om du är rullstolsburen och vår lokal ligger på bottenplanet. Om du har svårt för att komma ner och upp från golvet så kan du använda någon av våra upphöjda platser. De har ungefär samma höjd som en stol och du kan både sitta och ligga här. Det går också utmärkt att sitta i rullstol eller på en vanlig stol och göra yoga hos oss.

 • Hur anmäler jag mig och betalar för min kurs?

  Du hittar alla våra kurser under under Kurser och där kan du köpa en kurs direkt med kortbetalning. Läs också våra anmälningsvillkor.

  Klicka på bilden eller texten så kommer du vidare till kursbeskrivningen.  Där kan du välja om du vill köpa hela kursen eller enstaka lektioner.

 • Fysisk aktivitet på recept, FaR, hur kan jag använda det?

  Yogamerakort Rabatt ger dig som har FAR-recept rabatt på alla bokningsbara lektioner i kundaliniyoga, medicinsk yoga och yinyoga under en hel säsongs ordinarie 16 kursveckor, vår eller höst. Läs om kortet här!

 • Pensionär, studerande eller sjukskriven – får jag rabatt?

  Säsongskortet, Yogamerakort Rabatt, får köpas av dig som är pensionär, studerande eller långtidssjukskriven, i samtliga fall på heltid. Kortet gäller i alla bokningsbara ordinarie lektioner i kundaliniyoga, medicinsk yoga och yinyoga dagtid och kvällstid under en hel säsongs ordinarie 16 kursveckor, vår eller höst. Läs om kortet här!

 • Vilken sorts kläder tränar man i?

  Det behövs inga speciella yogakläder. Löst sittande mjuka kläder som du trivs med och kan röra dig i är fullt tillräckligt. Vi vill helst att du byter om när du kommer hit. Träningskläder som kommer till yogasalen utifrån kan ha fått med sig ämnen som någon av våra deltagare är allergisk emot och dessa ska inte hamna i ullmattorna. Vi tränar barfota så skor behövs inte.

 • Kan jag köpa yogakläder hos er?

  Vi har ett litet sortiment av enkla yogakläder av bra kvalitet, de flesta i ekologiska naturmaterial. Du kan se en del av dem i Vår Yogabutik »

 • Ska jag ta med en egen yogamatta?

  Yogamatta och filt finns redo för dig i salen. De ingår i kursavgiften. Du får träna på en tjock, mjuk och skön yogamatta i merinoull. Om du inte tål ull så ta med en egen yogamatta.

 • Kan jag få tillbaka mina pengar om kursen inte var vad jag tänkt mig?

  Om du efter första kurstillfället kommer fram till att den kurs som du påbörjat inte motsvarar dina behov eller förväntningar så behöver du endast betala för den gången samt en administrativ kostnad och resten av kursavgiften återbetalas till dig. Annars kan du få byta till en annan kurs som passar dig om det finns en ledig plats. Läs mer

 • Vad händer om en kurs ställs in?

  Det är ovanligt att en kurs ställs in på grund av för få deltagare men det kan inträffa och de som anmält sig får då ett meddelande om det via e-post och kursavgiften återbetald i sin helhet. Som regel behövs minst fem eller sex deltagare för att en kurs ska kunna starta.

 • Finns det träningskort som berättigar mig att träna flera gånger i veckan?

  Med Yogamerakortet kan du träna så mycket du vill under innevarande säsong. Årskortet gäller två säsonger på raken. Båda dessa kort gäller i alla bokningsbara ordinarie lektioner i kundaliniyoga, medicinsk yoga och yinyoga dagtid och kvällstid. Årskortet gäller även i korta kurser före och efter ordinarie åttaveckorskurser. Läs om korten här!

 • Kan jag få privatlektioner om jag inte vill träna i grupp?

  Du kan boka egna lektioner i kundaliniyoga, medicinsk yoga och gravidyoga, där du får personligt stöd och vägledning och ett eget träningsprogram. Läs mer

 • Hur hittar jag till er?

  Längre ned här på sidan finns en vägbeskrivning.

 • Har ni någon Facebooksida?

  Jajemän – välkommen in! »

  Du kan även bli medlem i vår facebookgrupp »

 • Har du en helt annan fråga?

  Strax här under kan du skriva in din fråga i vårt Kontaktformulär

Kontakta oss


Besök oss

Besöksadress:

Göteborgs Kundaliniyogacenter
Nordostpassagen 19
413 11 Göteborg

Kontakta:

info@kundaliniyoga.se

Vägbeskrivning

Öppettider:

Insläpp tidigast 20 min före lektion, se Veckoschema.

Måndag  20 min före lektion
Tisdag  20 min före lektion
Onsdag  20 min före lektion
Torsdag  20 min före lektion
Fredag  20 min före lektion
Lördag