fbpx
Laddar in

Kurser & Drop-in – priser och villkor

När du anmäler dig till en kurs har du en plats reserverad varje gång och du behöver inte tänka på att boka från vecka till vecka. Drop-in ger dig å andra sidan frihet att välja mellan olika dagar och tider. Allra störst frihet får du som väljer vårt säsongskort Yogamerakortet eller Årskort. Eller privatlektioner. Se längre ned.

Våra ordinarie åttaveckorskurser kostar 1500 kronor. Varje höst och vår erbjuder vi två omgångar av varje åttaveckorskurs. Den andra kursen är på samma nivå som den första men innehåller nya pass. Före och efter ordinarie åttaveckorskurser erbjuder vi korta grundkurser om tre-fem tillfällen. De är billiga och bra tillfällen för dig som är nybörjare att lära dig grunderna för att sedan kunna gå vidare till vilken som helst av våra ordinarie kurser.

Våra specialkurser har olika längd och priser. Se varje kurs och kursbeskrivning. Antalet deltagare är begränsat och i dessa kurser kan du inte delta som drop-in.

Se alla kurser som du kan anmäla dig till nu: Alla kurser »

Drop-in

Du kan delta i pågående kurser genom att förboka drop-in där det finns lediga platser. Har du ett Drop-inkort så får du boka upp så många gånger som finns på kortet. Om du har ett Yogamerakort eller Årskort får du boka så många tillfällen som du vill under den tid som ditt kort gäller.

Priser för Drop-in

Engångsbiljett: 225 kronor. Återköps inte men kan överlåtas vid förhinder att delta i bokad lektion.
3 gånger: 650 kronor. Studerande 600 kr.
5 gånger: 1050 kr. Studerande 950 kr.
10 gånger: 2000 kr. Studerande 1850 kr.

Våra Drop-in-kort

Betalning med swish

Ibland går det att betala med swish. Om du väljer att betala med swish så måste betalningen ske så snabbt som möjligt, senast 2 timmar efter bokningen. Betala till swish nr 123 033 96 71 och visa betalningen i mobilen när du kommer till aktiviteten.

Yogmerakort och Årskort

Med Yogamerakortet och Årskortet kan du boka så många lektioner som du vill i alla kurser i kundaliniyoga, mediyoga och yinyoga. Yogamerakortet gäller under en säsong, vår eller höst. Årskortet gäller i 12 månader från inköpsdatum. Korten gäller ej i specialkurser och workshops men med årskortet kan du ibland bli inbjuden att delta i en workshop.

Yogamerakortet

Yogamerakortet kostar 4500 kronor. Du kan begära att få dela upp betalningen på max tre fakturor. Betalning sker då till vårt plusgirokonto 74 35 85 – 2. Fakturaavgift tillkommer med 50 kr per faktura. Begär faktura. Var god ange önskat antal.

Yogamerakort Rabatt

Yogamerakort Rabatt kostar 4100 kronor och har samma villkor som det vanliga Yogamerakortet men får köpas av dig som har FAR-recept, är pensionär, studerande eller långtidssjukskriven, i samtliga fall på heltid. Om du är 65 år, jobbar och har lön så räknas du inte som pensionär. Du måste kunna visa att du har rätt till rabatten. Du kan få dela upp betalningen på max tre fakturor. Fakturaavgift tillkommer med 50 kr per faktura. Begär faktura. Var god ange önskat antal.

Årskort

Årskortet kostar 7900 kronor och gäller under ett år från inköpsdatum.  Det går bra att få dela upp betalningen i max fem fakturor. En administrativ avgift tillkommer med 50 kr per faktura. Begär faktura. Var god ange önskat antal.

Köp Yogamerakort eller Årskort

Privatlektioner

Ett eget träningsprogram designat för dig kan vara den bästa presenten till dig själv – eller att önska sig…

Privatlektioner i kundaliniyoga eller medicinsk yoga innebär att läraren tillsammans med dig lägger upp ett program eller en kurs som passar just för dig och förlägger den på tider som passar dig. På det viset använder du din träningstid optimalt effektivt och får dessutom en bra grund att stå på som förberedelse för att delta i kundaliniyoga i grupp. Du och läraren har lokalen för er själva. Det ger dig möjlighet att ta upp alla frågor du har i lugn och ro och att få tips, goda råd och coacnhing. Oftast lägger vi upp en serie tillfällen, där den första lektionen är upp till två timmar och följande är upp till en och en halv timme vardera. Innehållet och antalet kommer vi överens om vid första tillfället och går att ändra om behovet ändras.

Pris för kundaliniyoga och medicinsk yoga
För privatpersoner: 1000 kronor för första tillfället och 800 kronor för följande lektioner. Första lektionen är upp till två timmar och följande är en och en halv timme. Moms ingår. Om ett företag eller t ex Försäkringskassan ska betala så är priset 1200 kronor för första tillfället och 1000 kronor för följande. Moms tillkommer. Material ingår i priset. Givetvis får du ha önskemål om en specifik lärare.
Våra lärare »

Observera att bokad lektion kan avbokas senast 24 timmar innan bokad tid startar. Om du avbokar för sent eller uteblir från bokad lektion så får du betala för den.

Maila för tidbokning/förfrågan