fbpx
Laddar in

Susanna Mattsson

Susanna Mattsson leder denna höst vår kurs i kundaliniyoga och meditation onsdagar 17.30. Hon har undervisat sedan 2006 och baserar sin undervisning  på klassisk kundaliniyoga, men hämtar också inspiration från andra traditioner. Kärlekens väg – bhakti – är grunden i Susannas praktik och hennes klasser genomsyras av det öppna hjärtats energi med mycket chanting och mantrameditationer. Hon reser regelbundet till Indien för fördjupning och inspiration.

– Yogan har inneburit att jag fått ett helt nytt förhållningssätt till mig själv och till tillvaron. Min dagliga praktik är en viktig del av mitt liv: grundande, öppnande, utvecklande, med fokus på att öppna hjärtat och uppleva existensen i varje cell. Det är denna känsla av kärleksfull acceptans och tillhörighet jag strävar efter att förmedla på mina klasser. Jag älskar musik och kundaliniyogans rika mantratradition. Det ger avtryck i min undervisning där jag ofta har med mig gitarr och shrutibox så att vi kan meditera till livemusik.

Susanna gick sin utbildning till yogalärare i Göteborg 2004-2006 och är Yoga Alliance-certifierad. Hon har under flera år undervisat i kroppsställningar och mantra på yogalärarutbildningar i Göteborg och Skåne.