fbpx
Laddar in

Så här bokar och anmäler du dig

”Mitt konto” ger överblick över dina bokningar

Första gången som du ska boka dig hos oss skapar du ett konto där dina bokningar och köp samlas. Nästa gång och fortsättningsvis loggar du först in på ditt konto och gör sedan dina bokningar. Du betalar säkert med kort.

Orderbekräftelse
Du får alltid en orderbekräftelse och ett kvitto med e-post. Dessa skapas automatiskt i datasystemet  direkt när du bokat eller köpt något och du kan välja att skriva ut kvittot om du t.ex. behöver det som underlag till din arbetsgivare.

Om det inte kommer någon bekräftelse så beror det oftast på:
1. Du råkade skriva fel e-postadress. Kolla upp det först för det händer ganska ofta.
2. Bekräftelsen har hamnat bland din skräppost.
3. Om du får meddelande om misslyckad order så beror det ofta på att du loggade ut för snabbt efter bokningen. Gör om bokningen men vänta lite med att logga ut.

Om betalningen inte fungerar så kan du behöva kontakta din bank eller göra en inställning i din internetbank som godkänner att du betalar med ditt kort..
Om du kontrollerat att inget av detta inträffat så Kontakta oss!

Boka med Actiway och e-Passi

Har du Actiway eller e-Passi? Då kan du göra det valet i samband med att du anmäler dig till din kurs. Om du betalar med app så får vi ett meddelande via mail att betalning skett. Om vi ska dra kursavgiften från ditt Actiwaykonto så behöver vi ditt personnummer. Hör av dig och berätta hur du vill göra. Använd gärna vårt Kontaktformulär.

OBS! Kan endast användas vid betalning av ordinarie kursavgift, alltså ej som betalning av rabatterad kursavgift, enstaka aktiviteter, t ex drop-in, workshops eller andra aktiviteter som betalas per gång eller vid köp av yogamerakort, årskort eller varor.

Villkor för anmälan och avanmälan

Din kursanmälan är ett bindande avtal med oss. Det betyder att när du anmält dig så reserverar vi den platsen för dig under hela kursen. Du å din sida förbinder dig att betala den kursavgift som gäller.

Enligt Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (DAL) har du rätt att ångra ditt köp genom att göra en skriftlig avanmälan inom 14 dagar efter att du gjort din kursanmälan på hemsidan. Du behöver inte ange något skäl och det räcker att du skickar oss ett e-postmeddelande och informerar oss om att du vill utnyttja din ångerrätt. Använd gärna vårt Kontaktformulär. Om du vill så kan du använda Konsumentverkets ångerblankett (ladda ner pdf: Ångerblankett för konsument). Kursavgiften, minus en administrativ kostnad (för närvarande 300 kronor) återbetalas till dig. Enligt detta avtal upphör ångerrätten när första lektionen startar. För drop-in-kort upphör ångerrätten när första lektionen har bokats.

Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (DAL) gäller även när du köpt en drop-in-plats med engångsbiljett. Men eftersom den administrativa kostnaden är densamma som vid avanmälan av en kurs så finns det inga pengar att betala tillbaka utan vi tillämpar för enkelhetens skull kvittning av båda parternas kostnad. För drop-in-kort upphör ångerrätten därmed när första lektionen har bokats.

Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (DAL)

Villkor vid avbokning av enstaka arrangemang

Köp av enstaka arrangemang, såsom en specialklass, prova-på, workshop eller motsvarande är bindande. Här gäller inte ångerrätten. Det går alltså inte att få betald avgift återbetalad. I det fall att vi måste sända ut en faktura tillkommer en fakturaavgift på 100 kronor.

När en kurs eller aktivitet ställs in

Inbetald avgift återbetalas i sin helhet om en kurs eller aktivitet ställs in. Om du hellre vill byta till en likvärdig kurs eller aktivitet går det bra om det finns plats och avgiften regleras då så att du betalar rätt avgift för den kurs som du deltar i. Om ett enstaka kurstillfälle måste ställas in på grund av lärares sjukdom erbjuds du att gå en annan lektion under kurstiden.

Om du har frågor om våra villkor så tveka inte att kontakta vår juridiska konsult, Josephine Palmeborn: Josephine@kundaliniyoga.se 

Om du misstänker att något är fel på hemsidan så skriv till oss via vårt Kontaktformulär »

GDPR

När du gör en anmälan, bokning eller ett köp så godkänner du att vi noterar dig i vårt kursadministrativa system, enligt Dataskyddsförordningen GDPR. Vi tillämpar gällande integritetslagstiftning vid all behandling av alla uppgifter. Du kan kontakta oss om du vill ha information om vilka uppgifter vi har om dig och begära rättelse eller radering.