Göteborgs Kundaliniyogacenter Navigeringsmeny »
 

Layza Hällås Edanius

Elisabeth Hällås Edanius Layza leder vår kurs  kundaliniyoga och meditation på onsdagar 17.30 och våra kvällkurser i Yinyoga. Hon håller även olika prova-på-pass, specialklasser och workshops.

Layza Hällås Edanius är diplomerad lärare i Kundaliniyoga och Meditation inom Yoga Alliance, utbildad Yinyogalärare hos Ulrica Norberg, ISHTA Yoga Scandinavia och terapeut inom EFT, Emotional Freedom Technique enligt Gary Craig.

Yoga, naturmedicin, liksom personlig och andlig utveckling, är hennes stora intressen, jämsides med konstnärligt skapande. Till vardags arbetar hon på kontor för ett utställningsföretag.

Layza:
– Man kan säga att yoga har räddat mitt liv. Redan i ung ålder, då jag arbetade som fotograf, fick jag genom stress och hårt arbete skador i kroppen. Jag hittade yogan och det blev en vändpunkt i livet. Jag insåg att man kan göra mycket för att själv läka och hela sin kropp. Yoga jämsides med att styra mitt sinne i en positiv riktning har betytt allt för mig.
 
-Vi har så mycket kraft inom oss och att lära sig att koppla av och njuta av livet är avgörande för att bibehålla en god hälsa. Yogan hjälper mig med det.

 

Vi finns i Linnéstaden mitt i Göteborg!

Göteborgs Kundaliniyogacenter
Nordostpassagen 19
413 11 Göteborg
Hitta hit »

info@kundaliniyoga.se
Anmälningsformulär »
Kontaktformulär »
Facebook »