Göteborgs Kundaliniyogacenter Navigeringsmeny »
 

Loredana Colque

Loredana Colque

Loredana leder från 2019 våra kurser i MediYoga och Gravidyoga och kommer även att hålla en kurs i Kundaliniyoga för nybörjare måndag 19.15. Hon börjar med MediYoga introkurs 3 måndagar i januari.

Loredana:

– Yogan är ett fantastiskt verktyg för att uppnå det som Yogi Bhajan sagt: "It is the birthright of every human being to be healthy, happy and holy". Yoga är så mycket mer än bara det fysiska utförandet, yoga är upplevelse av helheten där du stärker kropp, sinne och själ. Det går inte en dag utan att jag känner enorm tacksamhet över att jag gav plats åt yogan och tog in den i mitt liv! Att själv ha upplevt yogans kraft att hela, stärka och lyfta en människa har gett mig en stark önskan att få dela med mig av detta effektfulla verktyg – både som förebyggande och läkande redskap.  Att få guida andra till att släppa på stress och spänningar och istället finna ett inre lugn och en förmåga att vara närvarande i livet. Att få guida andra till att släppa taget om händelser och tankarnas ekorrhjul av planerande, ältande och värderande och istället uppleva en känsla av att vara tillfreds med sig själv, med situationer, med livet precis som det är just nu.

Loredana är socionom i botten och diplomerad instruktör i Mediyoga steg 2, Migränyoga samt Gravidyoga enligt IAYT, International Association of Yoga Therapists, samt certifierad lärare i Kundaliniyoga enligt Yoga Alliance och KRI, Kundalini Research Institute. Hon strävar efter att hennes klasser ska präglas av en tillåtande atmosfär, där prestationskrav lämnas utanför salen och att du som deltagare ska landa i en känsla av att du är mer än tillräcklig, perfekt och värdefull precis som du är!

I ett större perspektiv, som vision, är yogan för Loredana en väg till en bättre värld. En värld i kärlek till dig själv och andra, en värld i medkänsla.  

Vi finns i Linnéstaden mitt i Göteborg!

Göteborgs Kundaliniyogacenter
Nordostpassagen 19
413 11 Göteborg
Hitta hit »

info@kundaliniyoga.se
Anmälningsformulär »
Kontaktformulär »
Facebook »