Göteborgs Kundaliniyogacenter Navigeringsmeny »
 

Prova-på-yoga Maria Johansson

Maria Johansson kommer till oss denna sommar och håller en av introduktionsklasserna i kortkursen Kundalini Intro tre onsdagar i juni samt leder två av våra sommarkurser i kundaliniyoga:
Kundalini sommar onsdagar 17.30

Kundalini sommar torsdagar 19.00

Maria Johansson är KRI Kundalini Level 1 certifierad av Gurucharan Singh Khalsa och Hari Kirin Kaur Khalsa i New Hampshire, USA. Hon är även level 2 certifierad av Gurucharan och Sat Dharam Kaur Khalsa i Medveten kommunikation, Toronto, Kanada. Hon har lett Kundaliniyogaklasser i Nordamerika, Europa och Afrika och ser kundaliniyoga som ett fantastiskt verktyg att ta hand om vårt fysiska tempel och gå djupare i resan av självkännedom. 

Fyra tisdagar i juli håller Maria meditationer i tekniken MAX Meditation System™, som tillåter deltagarna att meditera djupt med en enkel metod. Tre onsdagar i juli leder hon Ensofic Reiki Grupphealing™. Den som deltar regelbundet kan få uppleva en lätthet, en klarhet och ett ökad flöde i livet som består över tid. Maria ger även privatlektioner, se nedan.. 

Maria har en civilingenjörsexamen från Chalmers, en Exec MBA från Northeastern och 12 års global management erfarenhet inom ett stort företag. Hon har startat två företag varav det ena just nu är i full färd med att samla in pengar för att kunna bygga Waldorfskolor i det krigshärjade Elfenbenskusten.  

Läs mer om Maria och hennes arbete: www.DeepikaHealing.com

Privatlektioner i Life Activation

Du kan även kontakta Maria och boka privatlektioner här på Göteborgs Kundaliniyogacenter med henne denna sommar! Läs om vad hon erbjuder: www.deepikahealing.com/life-activation.html

Maria:
– Vi har kommit hit för att påminnas om vilka vi verkligen är. Varje individ har potential att nå insikt i att vi alla har kraften att arbeta med magi i våra egna liv och manifestera vad våra hjärtan innerst inne önskar. Progressionsbanan är tillgänglig för alla som vill lära känna sig själva och som certifierad helare och ritualmästare i Kung Salomons härkomst har jag glädjen att vara till tjänst i den kapaciteten där jag kan stödja individer som väljer att gå djupare på den resan.

Vi finns i Linnéstaden mitt i Göteborg!

Göteborgs Kundaliniyogacenter
Nordostpassagen 19
413 11 Göteborg
Hitta hit »

info@kundaliniyoga.se
Anmälningsformulär »
Kontaktformulär »
Facebook »