Göteborgs Kundaliniyogacenter Navigeringsmeny »
 

Meditation & Gong Healing

Ett kundaliniyogapass
– en kväll i kontakt med din inre kärna och djup avslappning


Gamla yogamästare visste och modern forskning visar att meditation har många effekter på hela människan. När du mediterar förstärker du och balanserar körtelsystemets arbete vilket påverkar hur du mår kroppsligt, känslomässigt och mentalt. Stressnivån i kroppen minskar och man har till och med kunnat se att den grå substansen, hjärnbarken, växer. Här finns hjärnans mest avancerade funktioner.

På samma sätt som vi duschar och badar för att hålla våra kroppar rena behöver vi meditera för att rensa sinnet från allt möjligt vi inte längre behöver: onödiga tankar, oroliga känslor, gamla beteendemönster. Under meditation tillåter du olika saker som sitter djupt i det undermedvetna att bearbetas och sorteras ut. Du kan få tillgång till hela din kapacitet, din kreativitet och dina olika förmågor, det som är ditt verkliga jag. Meditationsutövande kan ge dig glädje, livslust, vitalitet och ett positivt förhållningssätt till livet.

Att meditera i grupp är både härligt och effektivt. I en grupp är det lättare att meditera under längre tid. Vi skapar gemensam energi som gör alla upplevelser mera kraftfulla.

Efter meditationen följer en lång inre resa med gongens hjälp. Du ligger ner på yogamattan och låter vibrationerna skölja över och genom dig. Gongen är ett heligt instrument som har använts av människor länge och som kan ge dig en djup kraftfull transformation på olika plan – den fysiska, den känslomässiga, den mentala. Den hjälper dig att öppna upp förändringar i ditt inre, det undermedvetna, omedvetna och i ditt högre medvetande, din själ.

Efter kvällen kan du uppleva stillhet och ro inom dig. Samtidigt har du fått nya krafter och ny energi.

Tid: Fredag 18 maj kl 17.00-19.00.

Lärare: Natalia Eng, internationellt diplomerad lärare i kundaliniyoga och yogaterapeut.
Avgift:
250 kronor.
Betala i förväg: Betala till vårt pg 74 35 83-2 eller med swish, till nr 123 033 96 71, i god tid i förväg för att undvika köbildning i entrén när alla ska betala eller visa att de betalat.

Observera att anmälan är bindande.
Läs våra Anmälningsvillkor »

ANMÄLAN »

Är du intresserad av att få veta när senare tillfällen erbjuds?
Gör en  intresseanmälan via kontaktformuläret »

Praktisk info om att träna hos oss »

Hitta till oss och hitta en parkering »  

VÅRA UTBILDNINGAR HOS KURSER.SE

logo
searchVisa alla kurser
reviewSkriv en recension

 

Vi finns i Linnéstaden mitt i Göteborg!

Göteborgs Kundaliniyogacenter
Nordostpassagen 19
413 11 Göteborg
Hitta hit »

info@kundaliniyoga.se
Anmälningsformulär »
Kontaktformulär »
Facebook »