Göteborgs Kundaliniyogacenter Navigeringsmeny »
 

Jenny Åhman

Jenny Åhman

Jenny utbildade sig till yogalärare 2014-2016 i Göteborg och är certifierad kundaliniyoga- och meditationslärare av Yoga Alliance. Hon leder vår kurs i Kundaliniyoga med mantrasång fyra måndagar i juni och håller en av introduktionsklasserna i kortkursen Kundalini Intro tre onsdagar i juni.

Kundaliniyogan hittade Jenny i början av 2010 och aldrig kunde hon ana att det skulle bli början på en livsomvälvande resa. Redan från första passet upplevde hon positiva stressreducerande effekter och kundaliniyogan blev ett avgörande rehabiliteringsverktyg i slutet av 2010 då hon gick in i väggen.

Med yogans hjälp har hon också förbättrat sin astma, hittat en vänlighet till sig själv, öppnat upp för vad som är sitt sanna jag och insett vad som egentligen är viktigt i livet. Nu undervisar hon kundaliniyoga för att fler ska kunna ta del av dessa fantastiska tekniker.

Jenny:

– Att utöva kundaliniyoga är som att hitta hem till sig själv. Du ger dig själv tid att landa i vad som är, för att kunna utforska det som egentligen är viktigt. Det fina med kundaliniyoga är att det har effekt oavsett om du är nybörjare eller erfaren utövare. Är så tacksam att få möjlighet att sprida dessa kunskaper, när jag sett hur det hjälper alla som landar i yogasalen på det mest förtrollande sätt.

Vi finns i Linnéstaden mitt i Göteborg!

Göteborgs Kundaliniyogacenter
Nordostpassagen 19
413 11 Göteborg
Hitta hit »

info@kundaliniyoga.se
Anmälningsformulär »
Kontaktformulär »
Facebook »