Göteborgs Kundaliniyogacenter Navigeringsmeny »
 

Utbildning till Breathwalkinstruktör

Breathwalk

Nu kan du utbilda dig till Breathwalkinstrutör i Göteborg! Camilla Lund Elander från Yoga Dimensions kommer till oss i juni och augusti 2018. Två moduler med hemstudier under sommarveckorna däremellan leder fram till att du blir certifierad till att leda Breathwalks™.

Breathwalk™ är en utveckling av kundaliniyogan, där yogan förs ut i naturen och görs till fots. Breathwalk har många hälsogivande effekter och är ett enkelt, naturligt och effektivt sätt att hitta vägen till förbättrad hälsa.

Den här certifierande kursen omfattar fyra kursdagar med självstudier emellan som tillsammans ger dig grundläggande kunskap om Breathwalkens påverkan på kropp och själ. Du får stöd av boken om Breathwalk, kompendier med Breathwalks för att kunna hålla kurser själv. Under kursdagarna varvar vi praktiska övningar och Breathwalk med teori. Kursmaterialet består av boken Breathwalk: Breathing Your Way to a Revitalized Body, Mind and Spirit och en manual med illustrerade breathwalkpass.

Kursen består av 2 moduler. Modul 1 är främst erfarenhetsbaserad. Vi går igenom Breathwalkens grunder och tekniker. Vi lär oss hur vi kan använda de olika programmen för stressreducering, för att få energi och påverka humöret positivt genom många härliga promenader i Slottsskogen nära centret. Modul 2 är en påbyggnad för instruktörer där vi fortsätter med en grundlig genomgång av Breathwalkens tekniker och utforskar programmen på ett djupare plan. Mellan träffarna får du hemuppgifter där du själv går och analyserar Breathwalk-programmen samt läser in materialet som ingår i kursen.

Vi kommer också lära oss mer om Breathwalkens läkande effekter och ta del av de erfarenheter som Gurucharan Singh Khalsa med team har av Breathwalkens mer terapeutiska fördelar. Vi går igenom hur vi kan anpassa Breathwalk-passen efter ett nordiskt klimat.

Kursen hålls på svenska. Kursmaterialet är på engelska.

Camilla Lund Elander 

Breathwalk Camilla Lund Elander har många års erfarenhet av att leda Breathwalks och är den i Sverige som utbildar alla instruktörer i Breathwalk™.

Camilla samarbetar direkt med Gurucharan Singh Khalsa som tillsammans med Yogi Bhajan tagit fram Breathwalkpassen och skrivit boken ”Breathwalk: Breathing Your Way to a Revitalized Body, Mind and Spirit”.

Datum: 7-8 juni och 29-30 augusti 2018. Totalt 4 dagar. Hemstudier mellan träffarna.
Tid:
08.30 -17.00. Den 29 augusti slutar vi ca 19.00.
Pris inkl moms: 7900 kr inkl material och certifiering.
Anmälningsavgift:
Säkra din plats genom att direkt efter din anmälan betala anmälningsavgiften på 1500 kr till vårt plusgirokonto 74 35 85-2. OBS! Ange ditt namn och kursnr 868 när du betalar.
Anmälan är bindande och faktura skickas ut i god tid innan utbildningen startar.

Denna utbildning är avslutad!

Du certifieras av YOGA DIMENSIONS och blir ” Instructor in Swedish Therapeutic Breathwalk and walking meditation”.

Frågor? Kontakta Camilla på info@yogadimensions.se

www.yogadimensions.se 

Praktisk info  »

Hitta till oss och hitta en parkering »   

 

Vi finns i Linnéstaden mitt i Göteborg!

Göteborgs Kundaliniyogacenter
Nordostpassagen 19
413 11 Göteborg
Hitta hit »

info@kundaliniyoga.se
Anmälningsformulär »
Kontaktformulär »
Facebook »