Göteborgs Kundaliniyogacenter Navigeringsmeny »
 

Internationella fredsdagen 22 september

Göteborgs Kundaliniyogacenter

Without peace, there is no life. We need peace of mind, we need peace at home, peace in the country, and peace in the whole world.” Yogi Bhajan

Denna kväll samlas vi för att skapa fred i våra själar. Vi sjunger specifika kraftfulla kundaliniyogamantran som går djupt in i hjärtat, ger oss lugn och ro och transformerar våra rädslor till en känsla av trygghet, ilska till handlingskraft, sorg till kärlek. Gongavslappning förstärker och fördjupar allt du upplevt och arbetat med inom dig.  

Vi lever i en tid och värld som är full av dramatiska händelser. Det är mycket information som vi behöver bearbeta varje dag och många beslut som ska fattas. Vi måste anpassa oss till många förändringar och omorganiseringar. Det är mycket göranden och måsten och mindre avslappning och ro. Det händer mycket inom ekonomi och politik. Miljöförändringar, naturkatastrofer, terrordåd och krig är sådant som vi ständigt får höra om, är oroliga för och påverkade av. Det är lätt att känna instabilitet, otrygghet och kanske ibland känna att man tappar kontrollen över sitt liv och vad som händer runt omkring.

Från 2011.11.11 började vi leva i Vattumannens tidsålder som skiljer sig enormt mycket från och är en polaritet till Fiskarnas tidsålder. Människans värderingar är i förändring. Många börjar leva utifrån hjärtat istället för från huvudet, olika hierarkier och samhällssystem kraschar, länders gränser suddas ut, människor är på väg att bli världens medborgare när nationalitet och hudfärg slutar spela någon roll. Olika människor, organisationer och länder försöker hjälpa dem som behöver hjälp, rädda miljon och planeten. Istället för att fokusera på och uppskatta bara det materiella ökar medvetandet om att det är i kontakten med vår inre kärna, i kommunikationen med andra och den andliga sidan av livet som tillvaron har sin mening.

Det yogiska perspektivet lär oss att för att må bra och för att kunna påverka andra och världen behöver vi framförallt fokusera inåt och jobba med oss själva. De yogiska teknikerna förstärker vårt nervsystem, balanserar vårt sinne och öppnar våra hjärtan så vi kan lättare och med mera förståelse klara livets utmaningar.

När du har bra kontakt med dig själv, är medveten om dina behov, balanserad, glad och lycklig bidrar du inte bara till ditt välmående. Du börjar då utstråla lugn och ro, harmoni, acceptans, kärlek och på så sätt påverkar du också hur andra runt omkring dig mår och du medverkar därmed även till planetens välfärd. 

Inga förkunskaper behövs. Kom som du är och gör skillnad!

Innerligt välkommen!

Natalia/Jansevak Kaur

”If you think you are too small to make a difference, try sleeping with a mosquito in the room.”
- Dalai
Lama. 

Tid: fredag 22 september 2017 kl 18.00-20.00.
Lärare: Natalia Eng, internationellt diplomerad lärare i kundaliniyoga och yogaterapeut. 
Avgift: 150 kronor. Alla insamlade pengar går till Läkare utan gränser.
Betalning:
Kontant eller med swish, till nr 123 033 96 71,gärna i förväg för att undvika köbildning i entrén.
OBS! Begränsat antal platser!
Vi ber dig att noga läsa igenom vilka villkor som gäller innan du anmäler dig: Anmälningsvillkor » 

 

 

Vi finns i Linnéstaden mitt i Göteborg!

Göteborgs Kundaliniyogacenter
Nordostpassagen 19
413 11 Göteborg
Hitta hit »

info@kundaliniyoga.se
Anmälningsformulär »
Kontaktformulär »
Facebook »