Göteborgs Kundaliniyogacenter Navigeringsmeny »
 

Winter Solstice Celebration 21 december

Göteborgs Kundaliniyogacenter

Var med och välkomna solens återkomst med hjälp av månens energi!
Vintersolståndet är en av de mest kraftfulla tidpunkterna för att meditera och bästa tiden på året för att släppa det gamla och sätta nya individuella intentioner för det nya året.
  

Under årets kortaste dag och längsta kväll ska vi hedra solens återkomst. Dagarna börjar bli längre, mörkret är på väg att dra sig tillbaka och vi väntar på att solen ska ta över himlavalvet.

Vintersolståndet förebådar även återkomsten av själens ljus och vi kan uppleva vår personliga resa med transformation och transition från mörkret (Gu) till ökande ljus (Ru), från mörkret till upplysning.

Denna årets vändpunkt är bästa tiden för att rikta sig inåt, reflektera över vart livets vandring har tagit dig, bli medveten om hur det senaste halvåret varit, bearbeta och rensa i det undermedvetna och skapa utrymme för något nytt och sätta din intention för nästa år. Vintersolståndet är en tid för upplösning, beslut, lägga grunden till nya projekt, skapande av nya eller ombildning av gamla relationer, realisering av dina drömmar och för att lämna allt gammalt uttjänt, överspelat, bakom sig. 

Tillsammans gör vi en längre kraftfull mantrameditation och avslutar med en förtrollande spännande resa med hjälp av gong och andra sakrala ljud. Du har möjlighet att gå djupt i ditt undermedvetna, bearbeta det som kan behöva bearbetas och skapa utrymme för och välkomna nya möjligheter i ditt liv. 

Evenemangets krydda är att en professionell musiker, Jonas Liljeström, kommer att med passion och djupt från hjärtat spela violin till mantras heliga ljud och gongens magiska vibrationer. Detta kommer att hjälpa dig att vara närvarande samt att ha kontakt med och uppleva din inre kärna på djupet och till fullo. 

Inga förkunskaper behövs. Alla intresserade är välkomna!
 
Natalia / Jansevak Kaur 
 
Tid: torsdag 21 december 16.00-19.00.
Lärare: Natalia Eng, internationellt diplomerad lärare i kundaliniyoga och yogaterapeut.
Violin: Jonas Liljeström.
Avgift: 350 kronor, fika med yogite och ekologisk frukt ingår.
Betalning: till vårt pg 74 35 83-2 eller med swish, till nr 123 033 96 71, i god tid i förväg för att undvika köbildning i entrén när alla ska betala eller visa att de betalat. OBS! Ange ditt namn plus kursnr!

FULLTECKNAT!

Anmälan är bindande. Begränsat antal deltagare.
Läs våra:
Anmälningsvillkor »  

Praktisk info om att träna hos oss »

Hitta till oss och hitta en parkering »   

 

VÅRA UTBILDNINGAR HOS KURSER.SE

logo
searchVisa alla kurser
reviewSkriv en recension

 

 

Vi finns i Linnéstaden mitt i Göteborg!

Göteborgs Kundaliniyogacenter
Nordostpassagen 19
413 11 Göteborg
Hitta hit »

info@kundaliniyoga.se
Anmälningsformulär »
Kontaktformulär »
Facebook »