Göteborgs Kundaliniyogacenter Navigeringsmeny »
 

Kundaliniyoga för kvinnor – sacred and secret

Yoga för kvinnor

En kurs exklusivt för kvinnor – Yoga, meditation, undervisning och delning

Har du dagar då du är upptagen med olika projekt, har mycket energi och krafter och allt går lätt som en dans? Har du dagar när du är social och pratsam? Har du andra dagar då du känner dig trött på allt, oengagerad i det som händer omkring dig och vill mysa under täcket men avstår för att du tänker att det är oacceptabelt, att du kan upplevas som en lat person? Har du dagar när du är sårbar och blir osäker och irriterad, kanske till och med arg på andra utan några speciella orsaker? Finns det dagar när du istället är stabil, säker i dig själv och neutral?

Kvinnans natur är mycket komplex och skiljer sig på många sätt från mannens. Trots att det är på det viset har de flesta kvinnor inte uppmuntrats att reflektera över hur det är att vara just kvinna. Det kvinnliga kan både förlöjligas och tryckas ner av den manliga normen i samhället. Många kvinnor kan därför känna att de lever ett begränsat liv där de inte fritt kan uttrycka sig och leva på det sätt som passar dem bäst. De anstränger sig att följa manliga normer och att bete sig som män. Där finns kanske inte så mycket utrymme för att vara spontan, kreativ, för att lyssna på sin intuition eller helt enkelt ibland bara observera det som pågår.

Varje kvinna bär på starka krafter och unika förmågor. Inom kundaliniyogan finns det mycket vishet och kunskap om hur vi som kvinnor fungerar och vad vi behöver för att vara lyckliga och må bra. Under denna kurs kommer vi att göra yogaövningar, kriyas och meditationer som är speciellt bra för kvinnor. Vi kommer även att lära oss att ta in yoga i vardagen och använda underbara kraftfulla yogatekniker på egen hand. Kursen inkluderar även undervisning och delning. Det kan också förekomma tips om hälsosamma vanor och vardagsrutiner samt rekommendationer om kost.

Allt detta ska hjälpa dig att komma i kontakt med din inre styrka och bli snällare mot dig själv, mera avslappnad och balanserad.  Det kan vara utmanande. Att vara sig själv, att njuta av och leva i harmoni med sig själv, vara fullkomlig, känna sin kvinnliga kärna och tillåta den att styra livet – det är en livslång uppgift. Denna kurs kan vara en början – eller fortsättning – på din kvinnliga spirituella resa genom livet. Det handlar inte om att skapa en ny personlighet utan att börja upptäcka sig själv och vakna upp till sin inre kvinna.

Kursens program anpassas individuellt enligt deltagarnas behov, justeras utifrån vad varje grupp går igenom och därför kan ge en djupgående unik transformation.

Ta med block och penna om du vill föra anteckningar under kursen. 

Varmt välkommen!

Natalia/Jansevac Kaur, din lärare

As a woman, you are a mystery.

Everyone loves mysteries, so enjoy being one!

But never be a mystery to yourself!


Guru Rattana, Yogini, lärare I kundaliniyoga
 

Kundaliniyoga för kvinnor: sacred and secret

Tid: Måndagar 17.30-19.15. Åtta gånger.
Kursstart: 9 april. Avslutning 4 juni. Uppehåll 30 april, Valborgsmässoafton.
Lärare:
Natalia Eng
,
internationellt diplomerad lärare i kundaliniyoga och yogaterapeut.
Kursavgift: 1900 kronor inkl kursmaterial.
Betalning: Till plusgirokonto 74 35 85 -2. Kursavgiften ska vara betalad när kursen startar..

Max 8 deltagare i sluten grupp. OBS! Kursen är inte öppen för drop-in-bokning. 

Inget nytt startdatum har bestämts för denna kurs. Är du intresserad av att få veta när nästa kurs börjar? Gör en intresseanmälan via kontaktformuläret »

Möjlighet att komplettera med privatlektioner

Om du har menstruationsrubbningar, premenstruell spänning (PMS), mensvärk, har svårt för att bli gravid, går igenom klimakteriet, är stressad, deprimerad, har ångest, befinner dig i en svår livssituation eller vill utforska din kvinnlighet på djupare plan är du välkommen på privatlektioner. Vi gör först en yogaterapeutisk undersökning, hittar orsaker till besvären, tittar på din situation från det holistiska perspektivet och skapar ett individuellt program med yoga, meditation och kostrekommendationer. Kombination av det du lär dig i gruppen med individuellt anpassad yoga och tips kan ge bättre effekt och kraftfull transformation. Aktuella priser, se Privatlektioner »
Är du intresserad av privatlektioner? Boka tid/gör en förfrågan i kontaktformuläret »

Praktisk info om att träna hos oss »

Hitta till oss och hitta en parkering » 

 

VÅRA UTBILDNINGAR HOS KURSER.SE

logo
searchVisa alla kurser
reviewSkriv en recension

 

Vi finns i Linnéstaden mitt i Göteborg!

Göteborgs Kundaliniyogacenter
Nordostpassagen 19
413 11 Göteborg
Hitta hit »

info@kundaliniyoga.se
Anmälningsformulär »
Kontaktformulär »
Facebook »