Göteborgs Kundaliniyogacenter Navigeringsmeny »
 

Kundaliniyoga Rebirthing

Kundaliniyoga Rebirthing

Kundaliniyoga Rebirthing är en specialklass som arbetar på att rensa det undermedvetna på djup nivå, att bearbeta olika rädslor och traumatiska erfarenheter. Vi kan även få styrka att ha uthållighet och ett positivt förhållningssätt till livet.

Som människor föds vi med inre resurser och potential för att gå igenom livet med behag och att vara lyckliga. Men det är inte lätt att hantera vardagen och olika händelser som vi råkar ut för på bästa sätt. De flesta av oss har inte fått lära sig att vara sanna mot oss själva. I stället är vi fokuserade på att tillfredsställa andra runt omkring oss. Det leder ofta till olika rädslor och smärta i själen. Vi kan vara rädda för att inte överleva, för att inte ha tillräckligt med pengar, för att inte göra det bästa för våra barn, för att inte bli älskade och förstådda eller för att bli lämnade ensamma och övergivna.

Allt detta landar i det undermedvetna och börjar styra våra tankar och känslor och vårt beteende. Med det undermedvetna överbelastat är det svårt att må bra. Vi tappar det breda perspektiv på livet och fastnar i detaljer, blir oroliga och stressade och lägger all kraft på att försöka fixa det ”som inte fungerar”. Vi uppskattar knappast det vi har och det som faktiskt är bra och fungerar och vi tror inte på våra inre krafter och förmågor. Det är svårt att uppleva lycka och glädje, att njuta livet och vara i nuet.

Kundaliniyoga Rebirthing innehåller kraftfulla yogaövningar som kan vara utmanande, men är underbara att göra i grupp då vi hjälps åt att ta oss igenom och får uppleva deras kraft tillsammans. Kom och skala bort det gamla, få tillgång till din sanna natur, dina krafter och din vitalitet!

Det är en fördel om du har provat Kundaliniyoga tidigare men om du är nybörjare och nyfiken är du också mycket välkommen.

Upplev livet och dig själv nu!

Natalia, Jansevak Kaur

Tid: Fredag 2 november 2018 kl 17.30-19.30.
Tema: A Renewed Self-Concept.
Lärare:
Natalia Eng,
internationellt diplomerad lärare i kundaliniyoga och yogaterapeut.
Avgift:
250 kronor.
Betalning: till vårt pg 74 35 85-2, i god tid i förväg för att undvika köbildning i entrén när alla ska betala eller visa att de betalat. OBS! Ange kursnummer 960!

ANMÄLAN »

OBS! Anmälan är bindande. Begränsat antal deltagare.
Läs våra:
Anmälningsvillkor »  

Praktisk info om att träna hos oss »

Hitta till oss och hitta en parkering »   

Är du intresserad av att få veta när det blir fler tillfällen?
Gör en  intresseanmälan via kontaktformuläret »

Vill du ha regelbunden information och inbjudningar till kurser och event?
Anmäl dig till vårt
Nyhetsbrev »

Bli medlem i vår facebookgrupp »

Gilla vår Facebooksida!

 

VÅRA UTBILDNINGAR HOS KURSER.SE
logo
searchVisa alla kurser
reviewSkriv en recension

Vi finns i Linnéstaden mitt i Göteborg!

Göteborgs Kundaliniyogacenter
Nordostpassagen 19
413 11 Göteborg
Hitta hit »

info@kundaliniyoga.se
Anmälningsformulär »
Kontaktformulär »
Facebook »