Göteborgs Kundaliniyogacenter Navigeringsmeny »
 

Mamma-bebis-yogaMamma-bebisyoga på Göteborgs Kundaliniyogacenter

En kurs för mammor och bebisar från 2 mån - ca 1,5 år. Att vara nybliven mamma är en transformerande resa utan slut. I samma ögonblick som du blev varse att du bar och skulle få möjligheten att föda ett barn till världen började din förvandling.

I kundaliniyoga utmanar du dig själv både fysiskt och mentalt - precis som i föräldraskapet. Kundaliniyogan lär dig olika tekniker för att hantera livets och vardagens utmaningar oavsett vilka dessa är för just dig och går därför utmärkt att göra tillsammans med ditt barn.

Titti har studerat till Kundaliniyogalärare enligt Yogi Bhajan i Chile. Under hela sin utbildning hade hon med sig sin son, då ett år gammal och hon brinner för att förena kundaliniyogans läror med föräldraskapet.

Vill du komma men har en bebis som gråter mycket, ammar mycket, kräker mycket eller ständigt behöver din fulla uppmärksamhet? Då är du SPECIELLT VÄLKOMMEN! På ett kundaliniyogapass är allt som händer runt om (t.ex. blöjbyten, otröstliga bebisar och nervösa mamma-sammanbrott) en del av yogapasset. Det är när något utmanar oss, tar oss bort från vår komfortzon som vi har den största möjligheten att utvecklas och växa. Våra barn är därför våra ultimata yogamästare. Bebisens syskon kan också följa med på yogan, om du som mamma vill det. Du vet bäst vad du och dina barn har nytta och glädje av.

Vi kommer göra vanliga övningar i kundaliniyoga och  bebisarna är välkomna att vara med om de vill och på sina villkor. Yogapasset pågår i en timme. Därefter är du välkommen att stanna kvar om du vill. Då kommer vi prata om utmaningar med att vara förälder och hur vi kan bemöta dessa samt dricka te. Vill du hellre sitta för dig själv och ta det lugnt under denna stund går det precis lika bra.

Kursen är utformad i samarbete med Sat Siri Kaur (Kundaliniyogalärare i Chile specialiserad på gravid- och mammayoga)

Kursen baseras också på arbete av Marion Rose, Ph.d., instruktör Level 2 i Aware Parenting bosatt i Australien

Hösten 2018

Kursstart: 24 september. Avslutning 12 november. Åtta måndagar 9.30-11.00, dvs en timmes yoga plus 30 minuter prat och fika med yogite som vi bjuder på. Ta gärna med något att äta. 
Kursavgift: 1800 kronor inkl kursmaterial.
Lärare:
Titti Pauler Reenstierna, lärare i kundaliniyoga och meditation.
Betalning: Till vårt plusgirokonto 74 35 85 - 2 i god tid innan kursen startar.

OBS! Begränsat antal deltagare! 

För tidigt?

Vill du få en inbjudan till kurser som börjar längre fram?
Gör en intresseanmälan via kontaktformuläret »

Hitta till oss och hitta en parkering » 

Praktisk info om att träna hos oss »

 

VÅRA UTBILDNINGAR HOS KURSER.SE

logo
searchVisa alla kurser
reviewSkriv en recension

 

Vi finns i Linnéstaden mitt i Göteborg!

Göteborgs Kundaliniyogacenter
Nordostpassagen 19
413 11 Göteborg
Hitta hit »

info@kundaliniyoga.se
Anmälningsformulär »
Kontaktformulär »
Facebook »