Göteborgs Kundaliniyogacenter Navigeringsmeny »
 

Gongaktiviteter Ett kundaliniyogapass

Kanske har du som besökt oss förundrats över samlingen av gongar som radar upp sig längs väggarna. Måhända tillhör du dem som fått uppleva deras vibrationer under ett längre gongbad eller en kortare gongavslappning i samband med ett yogapass.

I tusentals år och i många civilisationer och andliga traditioner har gongar använts i olika ceremonier och ritualer. De har bl a använts som hjälp för att nå högre medvetandetillstånd. Gongen är ett ursprungligt instrument och upplevelsen av gongens ljud och vibrationer går på djupet.

Musik och sång är en viktig del av kundaliniyoga och gongen används för att skapa ett meditativt tillstånd och djup avslappning. Det är något som knappast kan beskrivas med ord, utan som måste upplevas. Den mäktiga klangen av gongen kan kännas överväldigande, men samtidigt få oss att släppa spänningar och blockeringar och nå en upplevelse av vår egen innersta kärna. Upplevelsen är unik för varje människa och varje tillfälle.

Ljudbad » 

Gong Yoga Nidra » 

Meditation & Gong Healing »

”Have you ever wondered how the gong works? The sound of the gong creates deep relaxation, releases you from the torrent of thoughts and stimulates the glandular system to a higher level of functioning. The gong is an inter-vibratory system. It is the sound of Creativity itself. Out of the gong came all music, all sounds, and all words.”
Yogi Bhajan

Gongbad

 

VÅRA UTBILDNINGAR HOS KURSER.SE

logo
searchVisa alla kurser
reviewSkriv en recension

Vi finns i Linnéstaden mitt i Göteborg!

Göteborgs Kundaliniyogacenter
Nordostpassagen 19
413 11 Göteborg
Hitta hit »

info@kundaliniyoga.se
Anmälningsformulär »
Kontaktformulär »
Facebook »