Göteborgs Kundaliniyogacenter Navigeringsmeny »
 

Så här anmäler du dig till en kurs

Anmäl dig till våra kurser och aktiviteter genom att fylla i vårt anmälningsformulär här på webbplatsen. Varje kursbeskrivning avslutas med en klickbar länk direkt till anmälningsformuläret. Läs kursbeskrivningen noga innan du anmäler dig till kursen.

När du fyllt i formuläret skickas det som ett e-postmeddelande till oss. Innan du kan skicka din anmälan måste du godkänna våra villkor för anmälan, deltagande och avanmälan. Först när du klickat i den ruta där villkoren godkänts kan din anmälan skickas. I och med din anmälan godkänner du också att vi noterar dig i vårt kursadministrativa system, enligt Dataskyddsförordningen GDPR.

Det är viktigt att du läser villkoren som står här nedan. Varje person som vill delta måste göra en egen anmälan. Du kan således inte anmäla både dig själv och en annan person i en och samma kursanmälan.

Kursfaktura går ut direkt till din e-postlåda

Kort efter att du skickat din kursanmälan får du en bekräftelse/kursfaktura med e-post. Denna skapas automatiskt i datasystemet. Om det inte kommer någon bekräftelse så beror det oftast på:
1. Du råkade skriva något fel när du angav din mailadress i anmälningsformuläret.
2. Mailet från oss har hamnat bland din skräppost eller i en mapp där reklam och massutskick hamnar.
Om inget av detta inträffat så Kontakta oss och be oss sända dig en bekräftelse med kursfaktura på nytt.

Här är vårt Anmälningsformulär »

Om kursen inte finns med på listan med valbara kurser så kan det bero på att kursen är fulltecknad eller på att du ska boka plats i ett annat formulär. Läs i kursbeskrivningen hur du ska göra. Här står det även om en kurs ställts in p g a för få anmälningar. Som regel behövs minst fem eller sex deltagare för att en kurs ska kunna starta. Det är ovanligt att kurser inte kan starta.
Om du misstänker att något är fel på hemsidan så skriv till oss via vårt Kontaktformulär »

Betala till vårt plusgirokonto

Kursavgiften betalas in på vårt konto, plusgironummer 74 35 85 - 2 (mottagare: Elisabeth Magnusson i Göteborg AB). Glöm inte att ange numret på den kurs som du anmält dig till! Kursavgiften ska vara betalad när kursen startar och pengarna ska finnas på vårt konto. Om faktura måste sändas ut tillkommer en administrativ avgift. Kvitto lämnas i samband med kursstart. Vi mailar eller skickar inte ut kvitton per post efter att en kurs har avslutats.
Har du frågor kring kursavgifter och betalning så skriv till oss i vårt Kontaktformulär »

Friskvårdschecken/Actiway och Friskvårdskuponger

Kursavgifter kan betalas med Friskvårdscheckar/Actiway och Friskvårdskuponger, helst i god tid före kursstart. OBS! kan ej användas som betalning av rabatterad kursavgift, enstaka aktiviteter, t ex drop-in, workshops eller andra aktiviteter som betalas per gång eller vid köp av   Yogamerakort, Årskort eller varor.

Villkor för anmälan och avanmälan

Din kursanmälan är ett bindande avtal med oss. Det betyder att när du anmält dig så reserverar vi den platsen för dig under hela kursen. Du å din sida förbinder dig att betala den kursavgift som gäller.
Enligt Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (DAL) har du rätt att ångra din anmälan genom att göra en skriftlig avanmälan t o m 14 dagar efter att du gjort din kursanmälan här på hemsidan. Du behöver inte ange något skäl och det räcker att du skickar oss ett mail och informerar oss om att du vill utnyttja din ångerrätt. Använd gärna vårt Kontaktformulär. Om du vill så kan du använda Konsumentverkets ångerblankett (ladda ner pdf: Ångerblankett för konsument). Om du redan betalat kursavgiften så kommer vi att återbetala den till dig så snart som möjligt efter att du meddelat vilket konto vi ska sätta in pengarna på.
Enligt detta avtal upphör ångerrätten när kursen startar. För att en avanmälan ska gälla så måste den alltså både lämnas skriftligt och innan kursen startar. Att avstå från att betala kursavgift eller utebli från kursen räknas inte som en avanmälan. Om betalning inte har skett kommer faktura att sändas ut och krav på betalning gäller. Fakturaavgift tillkommer med 100 kronor. 

Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (DAL)

Om du inte är nöjd med kursen som du börjat på
Om du direkt efter första kurstillfället kommer fram till att undervisningen inte motsvarar dina behov eller förväntningar så meddelar du oss omgående via mail att du vill avbryta kursen. Du betalar då endast för ditt deltagande vid första kurstillfället samt en administrativ kostnad, för närvarande 150 kronor. Resten återbetalas till dig. En annan möjlighet är att  byta till en annan kurs som du tror passar dig bättre. Förutsättningen är att  det finns en ledig plats. Samma villkor för anmälan och avanmälan gäller även här.

Villkor vid avbokning av enstaka arrangemang

Bokning av enstaka arrangemang är bindande. Här gäller inte ångerrätten. Det går alltså inte att slippa betala för eller få avgift återbetalad för en specialklass, workshop, retreat eller annat enstaka arrangemang. Skäl såsom exempelvis egna eller anhörigas sjukdom eller olycksfall, hinder eller förseningar i trafiken eller några andra plötsligt uppkomna situationer godtas inte. Du som har någon form av förbetalt kort och uteblir från bokad plats måste betala den avgift som gäller för bokningen. Om faktura måste sändas ut tillkommer en avgift på 100 kronor.

När en kurs eller aktivitet ställs in 

Inbetald avgift återbetalas om en kurs eller aktivitet ställs in, något som är ytterst sällsynt hos oss. Om du hellre vill byta till en likvärdig kurs eller aktivitet går det bra om det finns plats och avgiften regleras då så att du betalar rätt avgift för den kurs som du deltar i. Om ett enstaka kurstillfälle måste ställas in på grund av lärares sjukdom erbjuds du att gå en annan lektion under kurstiden.

Om du har frågor om våra villkor så tveka inte att kontakta vår juridiska konsult, Josephine Palmeborn: Josephine@kundaliniyoga.se 

 

Vill du ha regelbunden information och inbjudningar till våra kurser och arrangemang?
Anmäl dig till vårt
Nyhetsbrev »

Gilla vår Facebooksida!

Bli medlem i vår facebookgrupp »

 

VÅRA UTBILDNINGAR HOS KURSER.SE

logo
searchVisa alla kurser
reviewSkriv en recension

 

Vi finns i Linnéstaden mitt i Göteborg!

Göteborgs Kundaliniyogacenter
Nordostpassagen 19
413 11 Göteborg
Hitta hit »

info@kundaliniyoga.se
Anmälningsformulär »
Kontaktformulär »
Facebook »