Göteborgs Kundaliniyogacenter Navigeringsmeny »
 

Meditation och inre resa med Gong och Trumma

Ett kundaliniyogapass

Meditation, Drum & Gong Journey

Kom och upplev meditationens kraft och följ med på vår inre resa i vibrationerna och ljuden från Gong och shamansk trumma. Efter en längre meditation följer en lång inre resa med trummans och gongens hjälp.

Gamla yogamästare visste och modern forskning visar att meditation har många effekter på hela människan. När du mediterar förstärker du och balanserar körtelsystemets arbete vilket påverkar hur du mår kroppsligt, känslomässigt och mentalt. Stressnivån i kroppen minskar och man har till och med kunnat se att den grå substansen, hjärnbarken, växer. Här finns hjärnans mest avancerade funktioner.

På samma sätt som vi duschar och badar för att hålla våra kroppar rena behöver vi meditera för att rensa sinnet från allt möjligt vi inte längre behöver: onödiga tankar, oroliga känslor, gamla beteendemönster. Under meditation tillåter du olika saker som sitter djupt i det undermedvetna att bearbetas och sorteras ut. Du kan få tillgång till hela din kapacitet, din kreativitet och dina olika förmågor, det som är ditt verkliga jag. Meditationsutövande kan ge dig glädje, livslust, vitalitet och ett positivt förhållningssätt till livet.

Att meditera i grupp är både härligt och effektivt. I en grupp är det lättare att meditera under längre tid. Vi skapar gemensam energi som gör alla upplevelser mera kraftfulla.

Drum & Gong Journey

Efter meditationen följer en lång inre resa med trummans och gongens hjälp. Du ligger ner på yogamattan och låter vibrationerna skölja över och genom dig. Trumman kan ge en grundande trygg känsla. Gong kan hjälpa till att känna att du är en del av något större och att du är mycket mera än bara din fysiska kropp.

Trumma och gong är komplexa instrument som har använts av människor länge och som kan ge dig en djup kraftfull transformation på olika plan – den fysiska, den känslomässiga, den mentala. De hjälper dig att öppna upp förändringar i ditt inre, det undermedvetna, omedvetna och i ditt högre medvetande (din själ).

Trumma och gong har länge använts som effektiva healinginstrument vid olika sjukdomar och hälsobesvär såsom stress, utbrändhet, ångest, depression, känslomässigt trauma, kronisk smärta och mycket annat.

Efter Meditation, Drum & Gong Journey kan du uppleva stillhet och ro inom dig. Samtidigt ger dig detta nya krafter och energi.

Fredag 2 mars 17.15-19.00

Kvällens meditation är Meditation för förlåtelse. Förlåtelse av dig själv och andra.
Förlåtelse är en av de viktigaste nycklarna till healing och befrielse. Det kan hjälpa dig att bearbeta och lämna smärtsamma erfarenheter och gamla beteendemönster och gå vidare i livet.

Tid: Fredag 2 mars kl 17.15-19.00.

Lärare: Natalia Eng, internationellt diplomerad lärare i kundaliniyoga och yogaterapeut.
Avgift:
250 kronor.
Betala i förväg: Betala till vårt pg 74 35 83-2 eller med swish, till nr 123 033 96 71, i god tid i förväg för att undvika köbildning i entrén när alla ska betala eller visa att de betalat.
Läs våra villkor för avbokning »
Observera att anmälan är bindande. Undervisningen är på svenska!

Denna aktivitet har ägt rum.

Är du intresserad av att få veta när senare tillfällen erbjuds?
Gör en  intresseanmälan via kontaktformuläret »

Praktisk info om att träna hos oss »

Hitta till oss och hitta en parkering »  

VÅRA UTBILDNINGAR HOS KURSER.SE

logo
searchVisa alla kurser
reviewSkriv en recension

Vi finns i Linnéstaden mitt i Göteborg!

Göteborgs Kundaliniyogacenter
Nordostpassagen 19
413 11 Göteborg
Hitta hit »

info@kundaliniyoga.se
Anmälningsformulär »
Kontaktformulär »
Facebook »