Göteborgs Kundaliniyogacenter Navigeringsmeny »
 

Kundaliniyoga är en aktiv yoga

Kundaliniyoga är en aktiv yoga där du får röra på kroppen! Du behöver inte vara vig för att kunna börja med kundaliniyoga utan det är snarare ett resultat av att du gör yoga regelbundet. Alla kan träna yoga. Kundaliniyoga är befriat från tävlingsmoment. Du tävlar inte mot någon annan och inte mot dig själv. Yoga är något du gör MED dig själv. 

Du får träna upp din förmåga att fokusera och hålla koncentrationen. En mental träning som hjälper dig att se dina verkliga behov och sträva mot dina mål. Kundaliniyoga är inte prestation, men dina prestationer kan förbättras när du i yogan tränat upp din förmåga att bevara lugnet och fokusera på rätt saker. 

Syftet med kundaliniyoga är främst att skapa en inre frid så att man kan bli nöjd med sig själv som den man är. Som utövare får du träna upp din förmåga att lyssna inåt. Det kan låta högtidligt när vi talar om att söka sin inre sanning, men är det inte något som vi alla behöver? Det kan vara svårt att ge utrymme åt sitt sanna jag mitt i vardagsjäktet. Hur ofta frågar du dig själv om det du gör är vad du innerst inne vill och behöver?

Så här går ett yogapass till »

Effekter av kundaliniyoga »

Läs om våra grundkurser »

Här visas några grundläggande övningar på film »

 

Till startsidan »

Vi är med på kurser.se.

 

 

Vi finns i Linnéstaden mitt i Göteborg!

Göteborgs Kundaliniyogacenter
Nordostpassagen 19
413 11 Göteborg
Hitta hit »

info@kundaliniyoga.se
Anmälningsformulär »
Kontaktformulär »
Facebook »