Göteborgs Kundaliniyogacenter Navigeringsmeny »
 

Natalia Eng/Jansevak Kaur

Berit Litzén Natalia Eng är internationellt diplomerad lärare i kundaliniyoga och meditation och hennes spirituella namn är Jansevak Kaur. Hon har vidareutbildat sig till yogaterapeut och instruktör i Medicinsk Yoga samt inom healingtraditionen Sat Nam Rasayan.
Natalia kommer från Ryssland där hon utbildade sig till legitimerad psykolog. Hon är legitimerad arbetsterapeut i Sverige och arbetar inom vården när hon inte leder yogalektioner eller ger yogaterapeutiska konsultationer.

Natalia leder bl a våra kurser Kundaliniyoga vid stress och utbrändhet, Kundaliniyoga vid depression och Kundaliniyoga vid migrän och huvudvärk. Hon håller även olika Specialklasser och Workshops och ger Privatlektioner och yogaterapeutiska konsultationer.

Natalia ser det som att varje person har sin egen potential och egna förmågor. Dessa kan utvecklas, leda till självförverkligande, lycka och glädje. Själv blev hon redan från första yogapasset helt fascinerad av kundaliniyogan och dess effekter på kroppen, sinnet och medvetandet. Snart bestämde hon sig för att gå yogalärarutbildningen för att fördjupa sina kunskaper om yoga och för att kunna sprida det underbara och kraftfulla verktyget till andra.

Natalia brinner för kundaliniyogans teknologi, kunskaper och uråldriga visdom. Dessa är inte bara teoretiska utan kan bli en stor och viktig del, livskompass för människan. Hon tycker att det är obeskrivligt underbart att tack vare yoga är det möjligt att få svar på alla möjliga frågor, påverka sin hälsa, ta tag i sitt liv, leva medvetet och till fullo. 

Natalia:
- Jag har börjat leva på riktigt efter att jag lärde mig om och började utöva kundaliniyoga. Idag känner jag mig mycket balanserad, jag har blivit mera nöjd med mig själv och slutat oroa mig för allt möjligt. Jag har äntligen börjat förstå vem jag är och vad jag vill i livet. Jag njuter av varje dag och upplever livet som en flödande ström.

Vi finns i Linnéstaden mitt i Göteborg!

Göteborgs Kundaliniyogacenter
Nordostpassagen 19
413 11 Göteborg
Hitta hit »

info@kundaliniyoga.se
Anmälningsformulär »
Kontaktformulär »
Facebook »