Göteborgs Kundaliniyogacenter Navigeringsmeny »
 

Vårt center är specialdesignat för yoga och meditation

Göteborgs Kundaliniyogacenter

Hos oss råder lugn och harmoni. Innanför dörren möts du oftast av doften av hett kryddrikt yogite och yogamusik på låg volym. I god tid innan passet börjar kan du lägga dig ner på en tjock varm yogamatta i mjuk merinoull. Ingenting annat pågår i lokalen när du är här. Det är lätt att slappna av och känna sig välkommen.

Kläder som du kan röra dig i och en vattenflaska är allt du behöver ta med dig hit. Vi tränar barfota. Yogamatta och filt finns till dig. Omklädningsavdelning finns för damer respektive herrar.

Den mjuka sköna yogamattan kostar ingenting extra. Det enda vi begär är att du byter om till rena träningskläder när du kommer hit. Kläder som har varit utomhus kan ha fått med sig ämnen som någon av våra deltagare är allergisk emot och dessa ska inte hamna i ullmattorna.

Förutom yogamattor och filtar har vi stolar, puffar och kuddar samt meditationspallar.
Vi har också upphöjda platser för dig som har svårt för att komma ner och upp från golvet. Det är bäddar med samma höjd som en stol som du kan både sitta och ligga på. Rullstol och rullator kan köras in i yogasalen och det går utmärkt att göra yoga sittande i rullstol.

Allt ovanstående ingår i priset för din träning.

Vi bjuder även på väldoftande yogite och gemenskap för den som önskar stanna kvar en stund efter passet. Då finns det möjlighet att ställa frågor, ta del av vår yogalitteratur och handla i vår butik.
Givetvis vill vi erbjuda dig att köpa de sköna ullmattorna, meditationskuddarna, meditationspallarna, vårt kryddoftande te, musiken och böckerna som vi använder i undervisningen så att du enkelt kan fortsätta träna hemma.

Läs igenom villkoren innan du anmäler dig till en kurs »

Kort introduktionskurs för dig som är nybörjare!

Om du är nyfiken på kundaliniyoga så är det en bra idé att börja med att gå vår introduktionskurs om tre tillfällen i juni! Här får du lära dig grunderna som gör att du kan gå vidare till vilken kurs du vill. Kundaliniyoga intro 3 måndagar i december »

Kom igång med kundaliniyoga – introduktionsworkshop

När du börjar med kundaliniyoga tycker du kanske att det är en del nytt att hålla reda på. Under en workshop går vi igenom yogapassets grundläggande struktur och du får chansen att ta upp dina frågor och funderingar. Läs mer »

Yogamerakort och Årskort för dig som vill yoga mera

Med Yogamerakortet kan du träna så mycket du vill under innevarande säsong. Årskortet gäller två säsonger på raken.
Läs mer »

Individuellt program

För att du ska få ut så mycket som möjligt av din yoga kan du boka egna lektioner där du får personligt stöd och vägledning och ett eget träningsprogram. Läs mer »

Drop-in

De flesta kurser har lediga platser som då kan bokas som drop-in. Drop-in gäller alltså endast i mån av plats och bokas i förväg i vår bokningskalender. Läs villkoren för att delta som drop-in innan du bokar! Läs om drop-in »

Boka tid

Prova-på

Om du är nyfiken på oss och vår yoga och vill testa innan du bestämmer dig för en kurs så kan du boka en lektion i vår drop-in-kalender. Läs om och boka Drop-in »

Då och då erbjuder vi även speciella Prova-på-tillfällen för att du ska kunna uppleva och jämföra våra olika yogaformer. Läs mer »

“The mind is above time and space. If you decide not to complain, it will immediately compensate you with intuition.”

Yogi Bhajan, yogamästare

Här är lärarna som du möter hos oss »

Hitta till oss och hitta en parkering » 

Svar på några vanliga frågor »

Vill du ha regelbunden information och inbjudningar till kurser och event?
Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev »

Gilla vår Facebooksida!

Bli medlem i vår facebookgrupp »

 

VÅRA UTBILDNINGAR HOS KURSER.SE

logo
searchVisa alla kurser
reviewSkriv en recension

Vi finns i Linnéstaden mitt i Göteborg!

Göteborgs Kundaliniyogacenter
Nordostpassagen 19
413 11 Göteborg
Hitta hit »

info@kundaliniyoga.se
Anmälningsformulär »
Kontaktformulär »
Facebook »