Göteborgs Kundaliniyogacenter Navigeringsmeny »
 

Yogamerakort och Årskort

Träningskort för dig som vill träna mer

Yogamerakortet och Årskortet gäller i ordinarie lektioner kundaliniyoga, medicinsk yoga och yinyoga! Yogamerakortet är vårt säsongskort medan Årskortet från 2019 kommer att gälla ett år från det datum som du köper det.

Yogamerakortet

Yogamerakortet kostar 3900 kronor och gäller i alla bokningsbara ordinarie lektioner i Kundaliniyoga, Medicinsk Yoga och Yinyoga dagtid och kvällstid under en hel säsong, vår eller höst, såväl ordinarie 16 kursveckor som kortkurser före och efter ordinarie kurser startar. OBS! Kortet kan inte köpas med Friskvårdskuponger eller Friskvårdscheckar/Actiway.

Yogamerakort Rabatt

Yogamerakort Rabatt kostar 3500 kronor och har samma villkor som det vanliga Yogamerakortet men får köpas av dig som har FAR-recept, är pensionär, studerande eller långtidssjukskriven, i samtliga fall på heltid. Om du är 65 år, jobbar och har lön så räknas du inte som pensionär. Sjukskrivningen ska gälla under hela den tid som kortet gäller. Du måste kunna visa att du har rätt till rabatten. OBS! Kortet kan inte köpas med Friskvårdskuponger eller Friskvårdscheckar/Actiway.

Årskort 

Årskortet gäller i alla bokningsbara lektioner i Kundaliniyoga, Medicinsk Yoga och Yinyoga, såväl ordinarie 16 kursveckor som kortkurser före och efter ordinarie kurser startar. Med Årskortet får du 50 % rabatt på utvalda workshops, specialklasser och gongaktiviteter under hela året. Årskortet kostar 7 900 kronor. Det går bra att få dela upp betalningen. En administrativ avgift tillkommer med 50 kr per faktura. Kortet kan inte köpas med Friskvårdskuponger eller Friskvårdscheckar/Actiway.

Beställning av kort

Beställ kortet och betala till vårt plusgirokonto 74 35 85-2. Ange vad du beställt. Beställ »

Läs hur du bokar lektionerna: Boka Drop-in »

Plats på lektionerna bokas i vår bokningskalender:

Boka tid

Läs mer om alla kurser som du kan delta i som drop-in »

 

VÅRA UTBILDNINGAR HOS KURSER.SE

logo
searchVisa alla kurser
reviewSkriv en recension

Vi finns i Linnéstaden mitt i Göteborg!

Göteborgs Kundaliniyogacenter
Nordostpassagen 19
413 11 Göteborg
Hitta hit »

info@kundaliniyoga.se
Anmälningsformulär »
Kontaktformulär »
Facebook »