Göteborgs Kundaliniyogacenter Navigeringsmeny »
 

Yogamerakort och Årskort

Träningskort för dig som vill träna mer

Med Yogamerakortet kan du delta i så många ordinarie lektioner i kundaliniyoga och medicinsk yoga som du vill under en hel säsong på 16 veckor. Med Årskortet får du delta i alla boknigsbara lektioner under ett helt år. Här ingår även yinyoga och kortkurser före och efter att ordinarie kurser startar, upp till nio extra veckor. Gäller i mån av plats och förbokas.

Ännu mer för pengarna från januar 2018!
Från januari 2018 kommer Yogamerakortet och Årskortet att gälla i samtliga ordinarie lektioner kundaliniyoga, medicinsk yoga och yinyoga. Köp ditt kort senast den 15 december och få ett drop-in-kort med tre tillfällen på köpet! Kortet kan börja användas direkt och delas av flera. Obegränsad giltighetstid. Kanske en julkapp till någon du gillar? OBS! Begränsat antal finnes så först till kvarn!

Yogamerakortet

Yogamerakortet kostar 3900 kronor och gäller i alla bokningsbara ordinarie lektioner i Kundaliniyoga och Medicinsk Yoga dagtid och kvällstid under en hel säsongs ordinarie 16 kursveckor, vår eller höst. Observera att det ibland finns specialklasser och event i bokningskalendern, där kortet inte gäller utan alla som deltar måste betala. Ange i din beställning om du vill dela upp betalningen och få tre fakturor att betala under tre månader. Fakturaavgift tillkommer med 50 kr per faktura.
OBS! Kortet kan inte köpas med Friskvårdskuponger eller Friskvårdscheckar/Actiway. 

Halva priset för Yogamerakortet från 23 oktober!

Från den 23 oktober kan du använda vårt säsongskort, Yogamerakortet, i alla ordinarie klasser i kundaliniyoga, medicinsk yoga och nu även yinyoga tisdagar 15.15 och onsdagar 19.30.
året ut. Endast 1950 kronor. Ej uppdelad betalning.

Yogamerakort Rabatt

Yogamerakort Rabatt kostar 3500 kronor och har samma villkor som det vanliga Yogamerakortet men får köpas av dig som har FAR-recept, är pensionär, studerande eller långtidssjukskriven, i samtliga fall på heltid. Om du är 65 år, jobbar och har lön så räknas du inte som pensionär. Sjukskrivningen ska gälla under hela den tid som kortet gäller. Du måste kunna visa att du har rätt till rabatten. Ange i din beställning om du vill dela upp betalningen och få tre fakturor att betala under tre månader. En administrativ avgift tillkommer med 50 kr per faktura.  Kortet kan inte köpas med Friskvårdskuponger eller Friskvårdscheckar/Actiway. 

Årskort 

Årskortet gäller i alla bokningsbara lektioner i Kundaliniyoga, Medicinsk Yoga och Yinyoga, såväl ordinarie 16 kursveckor som kortkurser före och efter ordinarie kurser startar. Observera att det ibland finns specialklasser och event i bokningskalendern, där kortet inte gäller utan alla som deltar måste betala. Årskortet kostar 7 900 kronor. Det går bra att få dela upp betalningen i max fem fakturor. En administrativ avgift tillkommer med 50 kr per faktura. Kortet kan inte köpas med Friskvårdskuponger eller Friskvårdscheckar/Actiway.

Beställning av kort

Beställ kortet nu och betala till vårt plusgirokonto 74 35 85-2 så får du det vid första träningstillfället! Ange om du vill dela upp betalningen enligt ovan. Beställ kort »

Läs hur du bokar lektionerna: Boka Drop-in »

Plats på lektionerna bokas i vår bokningskalender:

Boka tid

OBS! Även om du har ett Yogamerakort/Årskort så kan du anmäla dig till en eller flera kurser. Därmed har du din plats reserverad varje gång och behöver inte boka vecka för vecka. Anmäl dig bara till den eller de kurser du verkligen tänker delta i, detta för att inte ta upp plats från andra som velat gå kursen. Utöver detta kan du alltså boka upp dig på lektioner i alla andra kurser i kundaliniyoga och medicinsk yoga som erbjuds i bokningskalendern. Med årskortet även i yinyogasklasserna där det finns lediga platser.

 

VÅRA UTBILDNINGAR HOS KURSER.SE

logo
searchVisa alla kurser
reviewSkriv en recension

Vi finns i Linnéstaden mitt i Göteborg!

Göteborgs Kundaliniyogacenter
Nordostpassagen 19
413 11 Göteborg
Hitta hit »

info@kundaliniyoga.se
Anmälningsformulär »
Kontaktformulär »
Facebook »