Göteborgs Kundaliniyogacenter Navigeringsmeny »
 

Camilla Lindberg

Camilla Lindberg Camilla Lindberg leder vår morgonyoga fredagar. Hon är  diplomerad kundaliniyoga- och meditationslärare, diplomerad satyanandayogalärare och yinyogalärare, instruktör i medicinsk yoga mot utbrändhet och diplomerad gravid- och barnyogalärare. Hon har påbörjat nivå II på den internationella kundaliniyogalärarutbildningen.

Camilla är även diplomerad gongspelare och gongyogalärare och anordnar events, såsom gongavslappningar, ”Yoga+Gong+Mantrasång”, samt ”Mantrasång i Nyårstid” (tillsammans med Elisabeth ) på yogacentret.

Camilla fortbildar sig just nu till MEM (MuscleEmotionMeridian) gongyogalärare. En yogaform där man fokuserar på olika områden i kroppen för att balansera energiflödet i meridianerna och även använder olika ljud, från exempelvis mantran och gong, under både yogaövningar och avslappningar. På så sätt kommer man åt olika fysiska och emotionella problemområden och kan uppnå harmoni och expansion i kroppen och sinnet.

Camilla är också diplomerad rawfoodkreatör och hälsocoach och ser maten som en minst lika viktig nyckel till ett ökat välbefinnande, balans och optimal hälsa. Yoga och hälsosam mat är en lyckosam kombination där kropp, sinne och själ ”matas” med de allra bästa verktyg och råvaror.

Camillas vision är att inspirera till en mer medveten livsstil där vi förmår lyssna inåt och känna vår inneboende kraft och förmåga. Höra hjärtats sanna röst. Våga och ha ork till att följa vår passion och manifestera våra drömmar med glöd och glädje, men också att våga välja både det som är obekvämt och utmanande. Vara sann, medkännande, tacksam. När vi människor mår bra kan omvärlden och världen i stort också börja må allt bättre.

Camilla mötte yoga och andra österländska metoder för första gången för över 25 år sedan och sedan dess har de funnits med i hennes liv på många olika sätt och vis.

Hon undervisar regelbundet i yoga sedan 2005, både öppna klasser, olika kurser och privata yogasessioner, anordnar workshops och events, gongavslappningar, olika retreats under året m m.

Camilla:
”Jag är djupt tacksam för att jag släppt in yogan, och andra holistiska metoder, i mitt liv. De har hjälpt mig att långsamt bli mig själv, känna meningsfullhet och lyssna inåt för att finna svaren. De insikter jag får öppnar upp för nya utsikter och perspektiv. Numera känner jag tillit till livet och har lättare att släppa taget och acceptera allt som det är; livet är både ljus och mörker. Jag ser mörkret och rädslorna som möjligheter att växa. Idag lyckas jag oftare acceptera eller agera och förändra det som är möjligt i stället för att kämpa, reagera och fastna i olika mönster eller uppgivenhet. För att kunna lyssna, reflektera och känna inåt, behöver vi regelbundet skapa utrymme för små stunder av stillhet. Vi behöver ta hand om oss själva på djupet och känna in från vår kärna; hur vill jag skapa mitt liv, hur vill jag vara… För mig är det underbart att få landa på yogamattan, göra några enkla yogaövningar, andas medvetet och genast komma ner ur huvudet och allt ”tjatter” som kan pågå där. Grunda mig och komma in i kroppen och nuet och i stället börjar känna och uppleva. Det är skönt. Ibland är det utmanande och svårt att möta motstånd och rädslor, men det är alltid värt mödan och öppnar upp för frihet och lättnad i kroppen och sinnet. Det är en pågående och spännande resa och jag känner att jag lever livet mer levande och med mer närvaro och medvetenhet idag. Det finns så mycket slumrande kraft inom oss alla och vi kan göra mycket på egen hand för att må bra och läka oss själva. Om vi ser oss själva som frön som vi vill ska få växa och blomstra blir det självklart att det är viktigt att den jord och mylla vi omger oss med är av bästa kvalitet för vårt unika sätt att vara. Och det är aldrig för sent att kompostera, plantera om, strössla med kärlek och få en mer näringsrik sort. Och tillåta komposten att innehålla både det ljusa och mörka, våra livserfarenheter, det som är. Varje dag har jag möjligheten att i det lilla ta hand om mig, välja glädje, hälsa, kärlek, utveckling och flöde.”

Vi finns i Linnéstaden mitt i Göteborg!

Göteborgs Kundaliniyogacenter
Nordostpassagen 19
413 11 Göteborg
Hitta hit »

info@kundaliniyoga.se
Anmälningsformulär »
Kontaktformulär »
Facebook »