Göteborgs Kundaliniyogacenter Navigeringsmeny »
 

GravidyogaGravidyoga

Gravidyogan är speciellt utformad för att stödja din graviditet och förbereda dig inför förlossningen och mötet med ditt nyfödda barn. Du är välkommen oavsett var du befinner dig i din graviditet, om du väntar ditt första barn eller redan har fött barn. Tidigare erfarenhet av yoga är inte nödvändig. 

Som kvinna har du kapacitet att skapa ett nytt liv i din kropp, föda ett barn och bli mamma. Hur du mår under graviditeten påverkar barnets fysiska och psykiska hälsa samt även barnets framtida förhållningssätt till livet.

Graviditeten är en påfrestning på kroppen och alla fysiologiska system och kvinnans psyke genomgår en transformation. Enligt det yogiska perspektivet är modern vår första lärare i livet och hon börjar sitt uppdrag redan under graviditeten. Det är därför mycket viktigt att du som blivande mamma får vara i en trygg, omhändertagande, stödjande miljö där det finns en förståelse från andra och utrymme för att bara vara, slappna av och återhämta sig. Det är också betydelsefullt att stärka upp kroppen och att skapa och upprätthålla psykisk och känslomässig stabilitet.

Kundaliniyogans uråldriga visdom ger ett brett perspektiv på graviditet, partnerskap och föräldraskap. De yogiska teknikerna kan hjälpa dig under graviditeten och förbereda dig inför förlossningen och mammarollen. Regelbundet yogautövande kan hjälpa dig att bli mera balanserad och att hantera vardagens utmaningar i relationerna med både ditt barn och din partner.

Denna transformerande kurs inkluderar bland annat följande:

• Andningsövningar och meditationer som stöttar kroppen, skapar balans i nervsystemet och körtelsystemet, ger avslappning och energipåfyllning.

• Yogaövningar som du kan fortsätta att göra hemma och aktiviteter som du och din partner kan göra tillsammans för att på bästa sätt kunna relatera till barnet och även fördjupa er parrelation.

• Rekommendationer om hälsosamma vanor och rutiner under graviditeten.

• Information om nyttig kost.

Innerligt välkommen att delta i en spännande process och gå igenom en djupgående transformation tillsammans med andra blivande mammor!

Natalia / Jansevac Kaur

Inget nytt startdatum har bestämts för denna kurs. Är du intresserad av att få veta när nästa kurs börjar? Gör en intresseanmälan via kontaktformuläret »

Hitta till oss och hitta en parkering » 

Praktisk info om att träna hos oss »

Privatundervisning för gravida och gravidyoga i egen grupp

Vi erbjuder även privatundervisning i gravidyoga. Upplägget är då skräddarsytt för dig och dina behov som blivande mamma. Om ni är två  eller upp till fem blivande mammor som bildar en egen grupp så kommer vi överens om ett kursupplägg.
Tid:
Efter överenskommelse. En och en halv timme per tillfälle.
Läs mer
»

 

VÅRA UTBILDNINGAR HOS KURSER.SE

logo
searchVisa alla kurser
reviewSkriv en recension

Vi finns i Linnéstaden mitt i Göteborg!

Göteborgs Kundaliniyogacenter
Nordostpassagen 19
413 11 Göteborg
Hitta hit »

info@kundaliniyoga.se
Anmälningsformulär »
Kontaktformulär »
Facebook »