Göteborgs Kundaliniyogacenter Navigeringsmeny »
 

Privatlektioner

Ett eget träningsprogram designat för dig kan vara den bästa presenten till dig själv – eller att önska sig...

Privatlektioner i kundaliniyoga innebär att läraren tillsammans med dig lägger upp ett program eller en kurs som passar just för dig och förlägger den på tider som passar dig.

På det viset använder du din träningstid optimalt effektivt och får dessutom en bra grund att stå på som förberedelse för att delta i kundaliniyoga i grupp.

Du och läraren har lokalen för er själva. Det ger dig möjlighet att ta upp alla frågor du har i lugn och ro och att få tips, goda råd och coaching. 

Det går att justera antalet tillfällen eller träningstiden efter hand. 

Oftast lägger vi upp en serie tillfällen, där den första lektionen är upp till två timmar och följande är upp till en och en halv timme vardera. Innehållet och antalet kommer vi överens om vid första tillfället och går att ändra om behovet ändras.

Pris för kundaliniyoga
För privatpersoner: 1000 kronor för första tillfället och 800 kronor för följande lektioner. Första lektionen är upp till två timmar och följande är en och en halv timme. Moms ingår. Om ett företag eller t ex Försäkringskassan ska betala så är priset 1200 kronor för första tillfället och 1000 kronor för följande. Moms tillkommer. Material ingår i priset. Givetvis får du ha önskemål om en specifik lärare.
Våra lärare »

Observera att bokad lektion kan avbokas senast 24 timmar innan bokad tid startar. Vid sen avbokning eller frånvaro debiteras avgiften.

 

Maila för tidbokning/förfrågan »

Yogaterapi – upptäck och utforska dina inre resurser!

För den som vill jobba med sina hälsobesvär eller befinner sig i en svår livssituation erbjuder vi yogaterapeutiska konsultationer. Detta är ingen quickfix utan ett långsiktigt helande arbete.

Livskriser och sjukdom hör människans livscykel till. Ibland kan man behöva stöd för att komma vidare stärkt och med nya perspektiv. Under våra yogaterapeutiska sessioner går vi igenom din situation ur det holistiska perspektivet, fokuserar på orsaken till besvären istället för symptom, och skapar ett individuellt program med olika andningstekniker, fysiska övningar och/eller meditationer som du framöver kan göra självständigt. Dessa tekniker är verksamma därför att du använder ditt eget nervsystem och andra funktioner som du redan har inom dig, avsedda att vara till hjälp i svåra situationer. Detta är sedan länge välkänd kunskap inom såväl österländsk som västerländsk medicin. Varje människa har fantastiska resurser inom sig!

Yogaterapi ser på människan från ett helhetsperspektiv och har en djup förståelse av att vi är en del av en större helhet och påverkas av både vad som händer inom och utanför oss. Med hjälp av en livsstil med nyttig kost, olika övningar och meditation kan vi påverka hur vi upplever oss själva, hur vi ser på andra och livet. Deet i sin tur påverkar vår hälsa. Inom yogaterapi är den person som vill ha hjälp den självklara och aktiva huvudpersonen i processen; både när det handlar om att utreda och förstå problemet, sätta mål och utöva yoga eller följa andra rekommendationer.

Ofta behövs det flera lektioner för att utlösa den läkande processen och komma igång med yoga på egen hand. Det handlar både om att skapa en vana av yogautövande och få förståelse av komplexa tekniker. Hälsosamma vanor och kost är en viktig del av ditt välmående. Därför jobbar vi ofta även med det under våra yogaterapeutiska konsultationer. På yogaterapeutiska sessioner används bland annat gongspel i terapeutiskt syfte och den urgamla healingtekniken Sat Nam Rasayan.


Exempel på besvär och tillstånd där yogaterapi kan stötta din självläkning:

• Stress, hjärntrötthet utbrändhet, utmattning
• Sömnproblem
• Depression
• Ångest
• Smärta/kronisk smärta, fibromyalgi
• Migrän, spänningshuvudvärk
• Högt blodtryck, lågt blodtryck
• Menstruationsrubbningar, menstruationsvärk, premenstruell spänning (PMS), svårigheter med att bli gravid, klimakteriet
• Sexuell dysfunktion
• Ryggbesvär
• Hjärt- och kärlsjukdomar
• Lungbesvär
• Matsmältningsproblem
• Nervsjukdomar
• Körtelbesvär
• Reumatism
• Cancer
• Beroendeproblem
• Generaliserat ångestsyndrom
• Paniksyndrom
• Tvångssyndrom
• Trauma av olika slag
• Posttraumatiskt stressyndrom
• Svåra livssituationer

"Natural forces within us are the true healers of disease”.

Hippocrates

Pris för yogaterapeutiska konsultationer
För privatpersoner: 1200 kronor för första tillfället och 1000 kronor för följande lektioner. Den första lektionen är 1,5-2 timmar och följande är 1,5 timme. Moms ingår. Om ett företag eller  t ex Försäkringskassan ska betala så är priset 1400 kronor för första tillfället och 1200 kronor för följande. Moms tillkommer. Material ingår i priset.
Lärare: Natalia Eng, internationellt diplomerad lärare i kundaliniyoga och meditation, instruktör i Medicinsk Yoga, utbildad inom healingtraditionen Sat Nam Rasayan samt yogaterapeut.

Observera att bokad lektion kan avbokas senast 24 timmar innan bokad tid startar. Vid sen avbokning eller frånvaro debiteras avgiften. 

Maila för tidbokning/förfrågan »

Privatundervisning för gravida och gravidyoga i egen grupp

Vi erbjuder även privatundervisning i gravidyoga. Upplägget är då skräddarsytt för dig och dina behov som blivande mamma. Om ni är två  eller flera blivande mammor som bildar en egen grupp så kommer vi överens om ett kursupplägg.

Tid: Efter överenskommelse. En och en halv timme per tillfälle.
Avgift:
1000 kronor första tillfället (ca två timmar), 800 kr följande tillfällen. För varje extra deltagare tillkommer 300 kronor per tillfälle (350 kronor första tillfället). Kursmaterial ingår. För privatpersoner ingår moms i priset. Om ett företag betalar tillkommer moms.

Maila för tidbokning/förfrågan »

Om undervisningen ska ske på annan plats än hos oss så tillkommer kostnad för resa. Begär kostnadsförslag/offert:

Maila förfrågan »

 

"If you cannot give anything else, at least give a smile.
Be humorous about things.
Make somebody´s day.
"
Yogi Bhajan

 

VÅRA UTBILDNINGAR HOS KURSER.SE

logo
searchVisa alla kurser
reviewSkriv en recension

 

Vi finns i Linnéstaden mitt i Göteborg!

Göteborgs Kundaliniyogacenter
Nordostpassagen 19
413 11 Göteborg
Hitta hit »

info@kundaliniyoga.se
Anmälningsformulär »
Kontaktformulär »
Facebook »