Göteborgs Kundaliniyogacenter Navigeringsmeny »
 

Göteborgs Kundaliniyogacenter 

KURSER I KUNDALINIYOGA, MEDICINSK YOGA OCH YINYOGA

Vår yoga passar alla! Hos oss får man börja redan i mammas mage och kan sedan fortsätta hela livet utan avbrott. Kurser, drop-in, specialklasser, workshops och utbildningar.

Vi har yoga för alla åldrar! Kundaliniyoga, medicinsk yoga, yinyoga, gravidyoga, mamma-bebis-yoga, barnyoga, familjeyoga, specialkurser, workshops och aktiviteter – allt för din hälsa, ditt välbefinnande och din personliga utveckling. Kom med!

Tre sommarkurser för dig som vill yoga i juni!

Medicinsk yoga 3 måndagar »
Yinyoga 3 torsdagar »
Kundaliniyoga 5 onsdagar »

Yogamerakortet – var med på alla lektioner för totalt 1950 kronor!

Med Yogamerakortet får du delta i alla ordinarie klasser i kundaliniyoga och medicinsk yoga måndag till lördag samt yinyoga torsdagar och fredagar fram till sommarstängningen. Endast 1950 kronor.
Läs mer och beställ »

Lördagsyoga för alla 9.30

En av våra populäraste klasser. Delta som drop-in när det passar dig! Läs mer » 

Meditation med Gong och shamansk trumma – lördag 29 april

En kväll då du får uppleva meditationens kraft, förstärkt med Gong och shamansk trumma. Efter en längre meditation följer en lång inre resa med trummans och gongens hjälp. Alla är välkomna!
Lärare: Natalia Eng, internationellt diplomerad lärare i kundaliniyoga och instruktör i medicinsk yoga.
Tid: Lördag Lördag 29 april 17.15-19.00. Avgift 250 kr. Läs mer »

Gongbad med Adam Svensson, Gong Academy – söndag 7 majKundaliniyoga för kvinnor

Kom och upplev ett Gongbad och få information och inspiration om hur du själv kan lära dig att spela gong. Adam Svensson är Yoga & Meditationslärare, Gongspelare och Klangmassör.

Gongbadet sker i två akter med 30 min paus emellan. Vi börjar med lite enkel yoga som förberedelse för gongarna, klangskålarna, flöjten, shurdiboxen mm. Adam kommer också att informera om den Gongutbildning som kommer att starta hos oss i Göteborg den 10-11 juni. Du får då chans att ställa frågor och anmäla dig till kursen om du blir intresserad av den.
Datum: söndag den 7 maj.
Tid: 11.00-14.00 med 30 min paus i mitten. Vi bjuder på frukt och yogite.
Kostnad: 400 kronor. OBS! Begränsat antal platser!
Läs mer: Gongbad 7 maj och Gongutbildning 10-11 juni »

Mamma-bebis-yoga – NY KURS 8 majMamma-bebisyoga på Göteborgs Kundaliniyogacenter

En kurs för mammor och bebisar från 0 - ca 1,5 år – för dig som vill komma tillbaka i fysisk form efter graviditet och förlossning, men kanske allra mest för dig som känner att du håller på att tappa bort dig själv. Rollen som nybliven mamma liknar ingenting annat.

Du behöver inte ha tränat yoga tidigare och du och ditt barn deltar helt på era villkor. Kursen går inte enbart ut på att träna yoga utan som en möjlighet att träffa andra mammor, skapa en gemenskap och ett stöttande nätverk. Kursen är till för att stötta dig i mammarollen, på det sätt som du vill bli stöttad!

Vill du komma men har en bebis som gråter mycket, ammar mycket, kräker mycket eller ständigt behöver din fulla uppmärksamhet? Då är du speciellt välkommen! På ett kundaliniyogapass är allt som händer runt om (t.ex. blöjbyten, ledsna bebisar och nervösa mamma-sammanbrott) en del av yogapasset. Det är när något utmanar oss, tar oss bort från vår komfortzon som vi har den största möjligheten att utvecklas och växa. Våra barn är därför våra ultimata yogamästare. Syskon till bebisen är också välkomna. Lärare: Titti Pauler Reenstierna.
NYTT! Delta som drop-in i pågående kurs. Bjud med en kompis – gratis!
Nästa kurs startar 8 maj. Läs mer »

PÅGÅENDE KURSER OCH DROP-IN

Nedanstående kurser pågår, men du kan delta som drop-in där det finns lediga platser! Boka dina lektioner i vår drop-in-kalender. En lektion kostar 200 kronor. Med ett drop-in-kort blir priset lägre. Läs om och boka Drop-in »

Yogamerakortet – för dig som vill yoga mera!

Vill du yoga mer än en gång i veckan så lönar det sig absolut att köpa vårt säsongskort, Yogamerakortet! OBS! Nu för halva priset! Vi har även Årskort. Läs mer om och beställ våra förmånliga kort! »

Kundaliniyoga för nybörjare – måndagar 17.30

En kurs för dig som aldrig provat yoga förut. Eller som gått i en yogaform som du upplevt som svår och kravfylld. Kursen passar alla som vill mjuka upp kroppen i sin egen takt och ha det  mysigt på mattan. Alla åldrar. Det går precis lika bra att sitta på en stol. Lärare: Titti Paulser Reenstierna.
Läs mer »

Medicinsk Yoga för alla – måndagar 19.30

Medicinsk Yoga är kundaliniyoga för alla som vill förbättra sin hälsa. Vi arbetar med kroppen och andningen och lär oss att slappna av och att vara lite snällare mot oss själva. Du kan komma på kryckor, med rullator eller i rullstol och får gärna sitta på en stol om det passar dig bäst. Lärare: Natalia Eng.
Läs mer »

Yinyoga med Layza – tisdagar 17.30

Yinyoga är en yogaform där minsta möjliga ansträngning råder. I stillhet mjukar vi upp vår kropp och stannar en längre stund i positionerna. Det är en härlig känsla när kroppen efter en stund ger efter! Vi andas in i det vi förnimmer och hela yogapasset är meditativt och flödande. Lärare: Layza Hällås Edanius. Läs mer »

Kundaliniyoga fördjupningskurs – tisdagar 19.30

Tema för kursen är relationer, till dig själv och andra, med utgångspunkt i chakrasystemet. Denna kurs förutsätter att du har grundkunskaper i kundaliniyoga och meditation. Lärare: Elisabeth Magnusson. 
Läs mer »

Morgonyoga på Göteborgs Kunaliniyogacenter

Kundaliniyoga med gongavslappning – onsdagar 17.30

Att göra yoga är att ge sig själv tid att jobba både med kroppen och sinnet. Vi strävar efter balans och harmoni. Lärare: Kerstin Harringer (bilden). Läs mer »

Yinyoga med Layza – onsdagar 19.30

Yinyoga är en yogaform där minsta möjliga ansträngning råder. I stillhet mjukar vi upp vår kropp och stannar en längre stund i positionerna. Det är en härlig känsla när kroppen efter en stund ger efter! Vi andas in i det vi förnimmer och hela yogapasset är meditativt och flödande. Lärare: Layza Hällås Edanius. Läs mer »

Kundaliniyoga fördjupningskurs – torsdagar 17.00

Tema för kursen är relationer, till dig själv och andra, med utgångspunkt i chakrasystemet. Denna kurs förutsätter att du har grundkunskaper i kundaliniyoga och meditation. Lärare: Elisabeth Magnusson.
Läs mer »

Kundaliniyoga för alla – torsdagar 19.00

Kundaliniyoga är för alla och denna kurs passar absolut alla – dig som aldrig har gjort yoga förut eller redan har erfarenhet av yoga, t ex om du gått i Medicinsk yoga och vill gå vidare, lära dig nya yogapass och meditationer, få djupare upplevelser av yoga och utveckla ditt medvetande. Lärare: Natalia Eng. Läs mer »

Kundaliniyoga för alla – fredagar 9.00

Morgonyogan på fredagar ger dig som kan välja den här tiden på dagen en positiv upplevelse av att du satsar på dig själv och ditt välbefinnande! Lärare: Camilla Lindberg. Läs mer » 

Yinyoga med Åsa Nyvall – fredagar 11.30-12.45  Yinyoga med Åsa Nyvall på Göteborgs Kunaliniyogacenter

NY KURS med Åsa Nyvall! Åsa (bilden) är ny lärare hos oss. Hon säger: "Du som är bekant med Yin och Yang känner till att vi behöver båda dessa delar för att ha balans i vår kropp och i vårt sinne. När vi har den balansen känner vi oss mer tillfreds och upplever att vi mår bättre. Med tanke på att vi lever i en värld där vi presterar mycket och är ständigt uppkopplade är det än mer viktigt att få in Yin i livet på ett naturligt sätt. För egen del har jag funnit Yin yogan och meditationen som bra balanserare för mig". Läs mer »

Medicinsk Yoga för alla – fredagar 14.00

Medicinsk Yoga är kundaliniyoga för alla som vill förbättra sin hälsa. Vi arbetar med kroppen och andningen och lär oss att slappna av och att vara lite snällare mot oss själva. Du kan komma på kryckor, med rullator eller i rullstol och får gärna sitta på en stol om det passar dig bäst. Lärare: Natalia Eng.
Läs mer »

Kundaliniyoga för alla – lördagar 9.30

Alla som gillar yoga kan vara med, på kursen eller som drop-in när det passar! En av våra populäraste klasser. Centrets lärare turas om att leda dessa lektioner. Läs mer »

SPECIALKURSER

Specialkurserna är slutna grupper med begränsat antal deltagare. Dessa grupper är inte öppna för drop-in. Årskort, Yogamerakort och drop-in-kort kan inte användas i dessa kurser.

Kundaliniyoga för kvinnor

En unik fördjupningskurs för kvinnor. Från kundaliniyogans skattkammare tar vi fram:
• kunskaper och uråldriga visdom om kvinnans natur
• tekniker, kriyas och meditationer som är speciellt bra för kvinnor
• hälsosamma vanor och rutiner
• möjligheter att skapa mera självkärlek och självacceptans samt att leva i harmoni med sig själv
• … med mera …
Lärare: Natalia Eng, internationellt diplomerad lärare i kundaliniyoga och yogaterapeut.
Sluten grupp, ej drop-in.
Läs mer»

Gravidyoga – torsdagar 17.15 Gravidyoga

Gravidyogan är speciellt utformad för att stödja din graviditet och förbereda dig inför förlossningen och mötet med ditt nyfödda barn. 
Kundaliniyoga för gravida stärker upp kroppen men är i lika hög grad en mental träning som kan ge dig en känsla av att klara allt och att göra det med glädje. Med ökad självkännedom och kroppskännedom blir du trygg i dig själv och dina nära relationer. Du får lära dig avslappning och andningstekniker som kan vara till stor hjälp under såväl graviditet och förlossning som i din vardag som mamma. Sluten grupp, ej drop-in. Lärare: Titti Pauler Reenstierna.
Läs mer »

Kundaliniyoga vid stress och utbrändhet – onsdagar 17.45

Den här kursen är för dig som vet med dig att du behöver ta tag i din livssituation för att komma tillbaka till ditt vanliga friska, pigga, glada jag. Sluten grupp, ej drop-in. Lärare: Natalia Eng. Läs mer »

Kundaliniyoga vid migrän och huvudvärk 

Tillhör du den stora grupp människor som ibland eller ofta måste avstå från trevliga och viktiga saker på grund av migrän eller spänningshuvudvärk? Då är detta en kurs för dig! Lärare: Natalia Eng, internationellt diplomerad lärare i kundaliniyoga och yogaterapeut. Sluten grupp, ej drop-in.
Läs mer »

ANDRA YOGAAKTIVITETER

Familjeyoga

Kom med på vår familjeyoga! Yoga har inga åldersgränser. Barn och vuxna i alla åldrar är välkomna. Vi gör övningar för att mjuka upp oss, öva koncentration och andning, bli medvetna om vår kropp och hur den fungerar. Och för att ha kul tillsammans!

Gravidyoga

Lärare: Helene Jaktling, diplomerad barnyogaledare.
Avgift Familjeyoga/tillfälle:
200 kronor för en vuxen och ett barn. Extra familjemedlem: 50 kr.

VÅRENS TIDER 2017

Söndag 19 feb kl 10-11. FULLBOKAT!
Lördag 25 mars kl 12-13. FULLBOKAT!
Lördag 22 april kl 12-13.
Lördag 20 maj kl 12-13. 

Läs mer och boka »

Gong Yoga Nidra – lördag 13 maj

Yoga Nidra kallas  The Yoga of conscious sleep. Yoga Nidra är en underbar möjlighet att få djup avslappning, återhämta sig fysiskt, känslomässigt och mentalt. Du får uppleva flera dimensioner av total avslappning. Inga förkunskaper behövs för att delta. Avgift 250 kr. Alla är välkomna!
Lärare: Natalia Eng, internationellt diplomerad lärare i kundaliniyoga och instruktör i medicinsk yoga.
Tid: Lördag 13 maj kl 17.15-19.00, Gong Yoga Nidra för att balansera elementen.
Läs mer »

Breathwalk

Breathwalk® i vackra Slottsskogen – söndag 14 maj

Lär dig djupandas medan du promenerar! Breathwalk är en gående form av kundaliniyoga som erbjuder tekniker för att träna upp din andning, din närvaro och din koncentrationsförmåga.
Tid: Söndag 14 maj kl 13.00-14.30. 
Avgift: 100 kronor, kontant på plats eller swish.
Lärare: Elisabeth Magnusson, internationellt diplomerad lärare i kundaliniyoga och meditation och diplomerad instruktör i Breathwalk®. Läs mer »

Aquarian Sadhana – söndag 4 juni 06.00

Aquarian Sadhana består av ett yogapass som följs av en timmes mantrameditationer. Det är något alldeles speciellt att arbeta med sig själv på det här viset i en grupp tidigt på morgonen.
Söndag 4 juni kl 06.00-ca 08.45. Natalia Eng/Jansevac Kaur leder. Frivillig avgift. Läs mer »

VÅR YOGABUTIK

Givetvis vill vi erbjuda dig att köpa de sköna ullmattorna, meditationskuddarna, meditationspallarna, vårt kryddoftande te, musiken och böckerna som vi använder i undervisningen så att du enkelt kan fortsätta träna hemma. Vi säljer även mysiga ekologiska yogakläder, ljuvlig massageolja och fina affirmationskort för barn, unga och vuxna. 

Yogamatta i merinoull Yogamatta i merinoull

Vit som snö, ullig, varm, mjuk och gosig yogamatta av samma märke som vi använder på centret! Merinoull med halkskyddad undersida. En matta kostar 1100 kronor när du hämtar den på centret. Läs mer och beställ » Mattorna som vi använt på centret kan ibland köpas för 600-800 kronor vid säsongens slut. 

Yogamusik & Yogaböcker

I butiken finns även CD-skivor med yogamusik, yogaböcker, yogite med mera. Läs mer »

Presentkort

Köp ett presentkort för valfritt belopp. Vi skickar det i fint kuvert med valfri grattistext om du vill! Beställ »

Meditationspall Meditationspall i björkplywood

Köp vår fina lilla meditationspall i björkplywood, handgjord av vår egen snickare!

Pallen har lutning och lite gung för att kunna ställas in exakt efter eget behov, och gångjärn som gör att den kan fällas ihop och tas med överallt. Läs mer »

Vill du hyra vår lokal? Läs mer »

Har du en fråga? Här finns svaret »

Om du inte hittar svaret här på hemsidan, så Maila direkt »

Vill du ha regelbunden information och inbjudningar till kurser och event? Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev »

Vårt senaste Nyhetsbrev »

Gilla vår Facebooksida!

Bli medlem i vår facebookgrupp »


VÅRA UTBILDNINGAR HOS KURSER.SE

logo
searchVisa alla kurser
reviewSkriv en recension

Vi finns i Linnéstaden mitt i Göteborg!

Göteborgs Kundaliniyogacenter
Nordostpassagen 19
413 11 Göteborg
Hitta hit »

info@kundaliniyoga.se
Anmälningsformulär »
Kontaktformulär »
Facebook »