Göteborgs Kundaliniyogacenter Navigeringsmeny »
 

Göteborgs Kundaliniyogacenter 

KUNDALINIYOGA, MEDICINSK YOGA OCH YINYOGA

Välkommen till oss! Vår yoga är något du gör för din hälsa, ditt välbefinnande och din egen utveckling. Med en mjukare starkare kropp följer ett öppnare friare sinne. Vi vill ge dig en möjlighet att ta vara på den inre kraften och glädjen.  

Läs om allt spännande som händer i höst i vårt senaste nyhetsbrev! »

Ny introduktionskurs tre måndagar i december

Göteborgs Kundalinliyogacenter

Introduktionskursen ger den som är nybörjare en bra start, med noggranna instruktioner och genomgång av alla grunder. Ingen är för ung, gammal, stel eller ovig för att vara med. Tre av våra diplomerade lärare leder varsin måndag.

Kursstart: 3 december.
Tid:
Måndagar 17.00-18.30.
Lärare 3/12: Albin
Lärare 10/12:
Layza 
Lärare
17/12: Kerstin
Kursavgift:
600 kr.
Kursavgift studerande:
500 kr.
Läs mer och anmäl dig »

 

HÖSTENS ANDRA KURSOMGÅNG

Kundaliniyoga för nybörjare – måndagar 19.00-20.30

En kurs för dig som aldrig provat yoga förut. Eller som gått i en yogaform som du upplevt som svår och kravfylld. Kursen passar alla som vill mjuka upp kroppen i sin egen takt och ha det mysigt på mattan. Start 29 oktober. Läs mer »

Yinyoga med gongvila – tisdagar 15.30-16.45

Yinyoga är en yogaform där stillhet och minsta möjliga ansträngning råder. Du stannar i varje ställning under några minuter och praktiserar samtidigt mindfulness, dvs fullt medveten uppmärksam närvaro i din kropp och ditt sinne. Efter övningarna blir det en stunds vila i gongens vibrationer. Inga förkunskaper behövs. Start 30 oktober. Läs mer »

Yinyoga med Layza – tisdagar 17.30-18.45

Yinyoga passar de flesta människor och kroppar. Stela muskler och spända kroppar mjukas upp på ett varsamt sätt. Yinyoga är utmärkt för kvinnor och män som lever ett liv i högt tempo, med många krav och mycket prestation. Under denna kurs vilar vi varje gång till skön musik och ibland avslutar vi med en kort meditation. Start 30 oktober. Läs mer »

Kundaliniyoga fördjupning – tisdagar 19.15-20.45

Denna kurs förutsätter att du har grundkunskaper i kundaliniyogans tekniker och vokabulär. Start 30 oktober. Läs mer »

Kundaliniyoga med gongavslappning – onsdagar 17.30-19.00

Att göra yoga är att ge sig själv tid att jobba både med kroppen och sinnet. Vi strävar efter balans och harmoni. Den långa vilans gongspel skapar ett meditativt tillstånd och ger djup avslappning. Start 31 oktober. Läs mer »

Yinyoga, gong och meditation – onsdagar 19.30-21.00

I Yinyoga undviker vi att pressa kroppen till ytterlägen. I stället slappnar vi av i ställningen och låter kroppen bestämma när den är beredd att komma djupare in i positionen. I denna kurs ingår en längre gongavslappning och meditation och är därför en och en halv timme varje gång. Inga förkunskaper behövs. Start 31 oktober. Läs mer »

Medicinsk yoga mot stress – torsdagar 17.15-18.30

Medicinsk kundaliniyoga är mjuk kundaliniyoga med fokus på andning och avslappning. Vi mjukar upp kroppen och lär oss att använda andningen för att slappna av. Alla är välkomna. Ingen är för stel, för ung eller för gammal. Du kan komma på kryckor, med rullator eller i rullstol. Du får gärna sitta på en stol eller en av våra upphöjda platser där du kan både sitta och ligga ner. Start 1 november. Läs mer »

Kundaliniyoga för inre lugn – torsdagar 19.00-20.30

Kursen hjälper dig att varva ner och släppa stressen i vardagen. Du får träna på att slappna av så att du kan finna ditt inre lugn och bli tillfreds med tillvaron. Yoga och mindfulness är våra verktyg. Start 1 november. Läs mer »

Kundaliniyoga för alla som vill ta hand om sig – fredagar 9.00-10.30

Morgonyogan på fredagar ger dig som kan välja den här tiden på dagen en positiv upplevelse av att du satsar på dig själv och ditt välbefinnande! Superbra avslut på veckan och start på helgen! Kursen pågår och du kan boka drop-in. Läs mer » 

Kundaliniyoga för alla – lördagar 9.30-11.00

När du går lördagskursen får du möta alla våra lärare, som turas om att att ge dig upplyftande, energigivande och avstressande yogapass och meditatationer. Om du vill vara garanterad en plats varje lördag så anmäler du dig till kursen. Annars kan du boka drop-in när det passar dig och i mån av plats. Kursstart 29 september. Du kan även boka drop-in. Läs mer »

Kundaliniyoga med mycket musik – söndagar 18.30

I kursen kommer du att få lära dig grunderna i chakrasystemet. Hur du kan fokusera och stärka en viss plats i kroppen för att tex ändra ett beteende eller stärka ditt självförtroende. Du kommer också att få möjligheten att utforska din röst. Albin Hammarbäck, lärare i denna kurs, spelar olika instrument, så det kommer att bli mycket musik under den här kursen. Söndagar 18.30-20.00. Kursen pågår och du kan boka drop-in. Läs mer »

Yogamerakortet – halva priset från 1 november!

Vill du vara med på allt eller komma när det passar dig? Köp Yogamerakortet och få tillgång till alla ovanstående kurser! Pris 1950 kronor, 1750 kronor om du är pensionär, sjukskriven eller studerar. Lägg till 450 kronor och få ett 3-kort (värde 600 kr) så kan du börja yoga på en gång. Kortet har obegränsad giltighetstid och får delas med flera.

Beställ och betala till vårt plusgirokonto nr 74 35 85 - 2, eller köp på plats med kort eller swish.

Läs mer om och beställ våra förmånliga kort! » 

Boka drop-in » 

Läs mer om alla kurser som du kan delta i som drop-in »

SPECIALKLASSER OCH WORKSHOPS

Under säsongen är du välkommen att anmäla dig till olika specialklasser och workshops som är förlagda till fredagskvällar eller helger och välkomnar både nybörjare och vana utövare. Läs om alla Specialklasser och Workshops »

Gong

Gong Yoga Nidra – fredag 30 november

Yoga Nidra är en underbar möjlighet att få djup avslappning och återhämtning fysiskt, känslomässigt och mentalt. 

Du får uppleva flera dimensioner av total avslappning. Inga förkunskaper behövs för att delta. Avgift 250 kr. Årskort gäller. Alla är välkomna!

Tid: Fredag 30 november kl 17.30-19.30 Relieve, Relax and Recharge
Lärare: Natalia Eng, internationellt diplomerad lärare i kundaliniyoga och yogaterapeut. 
Läs mer »

Ljudbad med Sylwia – lördag 8 decemberSylwia Zaneta Pozlotka

En meditativ och helande avslappning med gong, nepalesiska skålar och andra instrument. Kom och upplev ljudets helande effekt direkt i din kropp och ditt medvetande. "Ljudbadet" har förmågan att ta dig bortom gränserna för det logiska sinnet, gamla spänningar släpper och får dig till ett tillstånd där man kan uppleva en enhet med allt.  Efteråt kommer du att känna dig helt avslappnad och vitaliserad i kropp och själ. Vi avslutar kvällen med att äta något gott tillsammans.

Tid: Lördag 10 november kl 18.30-20.30. FULLTECKNAT!
Tid: Lördag 8 december 18.30-20.30.
Avgift: 300 kronor.
Läs mer »

Yogaresor

Yoga och Ayurveda i Indien 14-24 februari 2019

Yogaresa till Kerala

Kom med oss på vår resa till Kerala. På prisbelönta Somatheeram Ayurveda Resort blir det yoga och meditation, ayurvediska kroppsbehandlingar och gudomlig vegetarisk mat i en miljö fylld av värme, ljuvliga färger och dofter.

Det blir hathayoga med indiska yogamästare och kundaliniyoga och Breathwalk på stranden med Elisabeth Magnusson, tillsammans med Karin Persson som också är ayurvedisk hälsorådgivare. Hon håller två workshops där du får veta vad just du behöver när det gäller till exempel mat, sömn, vila och motion. 
Sedan tusentals år genomsyras livsfilosofin här av synen på människan som en helhet där hälsa och välmående är beroende av att kropp och själ är i balans. Detta blir du en del av under vår Indienresa som också innehåller två dygn på husbåt längs Keralas berömda Backwaters. FULLTECKNAT! Läs mer »

VÅR YOGABUTIK

Givetvis vill vi erbjuda dig att köpa de sköna ullmattorna, meditationskuddarna, meditationspallarna, vårt kryddoftande te, musiken och böckerna som vi använder i undervisningen så att du enkelt kan fortsätta träna hemma. Vi säljer även mysiga ekologiska yogakläder, ljuvlig massageolja och fina affirmationskort för barn, unga och vuxna. 

Yogamatta i merinoull Yogamatta i merinoull

Vit som snö, ullig, varm, mjuk och gosig yogamatta av samma märke som vi använder på centret! Merinoull med halkskyddad undersida. En matta kostar 1100 kronor när du hämtar den på centret. Läs mer och beställ » Mattorna som vi använt på centret kan ibland köpas för 600-800 kronor vid säsongens slut. 

Yogamusik & Yogaböcker

I butiken finns även CD-skivor med yogamusik, yogaböcker, yogite med mera. Läs mer »

Presentkort

Köp ett presentkort för valfritt belopp. Vi skickar det i fint kuvert med valfri grattistext om du vill! Beställ »

Meditationspall Meditationspall i björkplywood

Köp vår fina lilla meditationspall i björkplywood, handgjord av vår egen snickare!

Pallen har lutning och lite gung för att kunna ställas in exakt efter eget behov, och gångjärn som gör att den kan fällas ihop och tas med överallt. Läs mer »

Vill du hyra vår lokal? Läs mer »

Har du en fråga? Här finns svaret »

Om du inte hittar svaret här på hemsidan, så Maila direkt »

Nyhetsbrev med senaste nytt:  Läs vårt senaste nyhetsbrev »

Vill du ha regelbunden information och inbjudningar till kurser och event? Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev »

Gilla vår Facebooksida!

Bli medlem i vår facebookgrupp »


VÅRA UTBILDNINGAR HOS KURSER.SE

logo
searchVisa alla kurser
reviewSkriv en recension

Vi finns i Linnéstaden mitt i Göteborg!

Göteborgs Kundaliniyogacenter
Nordostpassagen 19
413 11 Göteborg
Hitta hit »

info@kundaliniyoga.se
Anmälningsformulär »
Kontaktformulär »
Facebook »