Göteborgs Kundaliniyogacenter Navigeringsmeny »
 

Göteborgs Kundaliniyogacenter 

KURSER I KUNDALINIYOGA, MEDICINSK YOGA OCH YINYOGA

Vår yoga passar alla! Hos oss får man börja redan i mammas mage och kan sedan fortsätta hela livet utan avbrott. Kurser, drop-in, specialklasser, workshops och utbildningar.

Vi har yoga för alla åldrar! Kundaliniyoga, medicinsk yoga, yinyoga, gravidyoga, mamma-bebis-yoga, barnyoga, familjeyoga, specialkurser, workshops och aktiviteter – allt för din hälsa, ditt välbefinnande och din personliga utveckling. Kom med!

Två prova-på-pass – söndag 26 mars

Två provklasser för dig som är nyfiken på hur det är att yoga hos oss. inga förkunskaper krävs, alla är välkomna! Du behöver inte sitta på golvet utan kan sitta på en stol om det passar dig bättre. Vi har även upphöjda platser som man kan både sitta och ligga på för den som har svårt att komma ner och upp från golvet. Boka ett eller båda passen. Endast 200 kronor om du deltar i båda.

Kundaliniyoga med gongavslappning 14.00-15.30
Lärare: Kerstin Harringer
.
Tid: söndag 26 mars kl 14.00-15.30, plus frågestund med yogite.
Avgift: 150 kronor. Yogite ingår.

Prova-på Medicinsk Yoga 16.00-17.30

Lärare: Natalia Eng.
Tid: söndag 26 mars kl 16.00-17.30, plus frågestund med yogite. 
Avgift: 150 kronor. Yogite ingår.
OBS! Begränsat antal platser.

Läs mer: Prova-på-pass 26 mars »

BOKA DIREKT »

Lördagsyoga alla lördagar 9.30-11.00

Alla som gillar yoga kan vara med, på kursen eller som drop-in när det passar! En av våra populäraste klasser. Centrets lärare turas om att leda dessa lektioner. Läs mer » 

Familjeyoga

Kom med på vår familjeyoga! Yoga har inga åldersgränser. Barn och vuxna i alla åldrar är välkomna. Vi gör övningar för att mjuka upp oss, öva koncentration och andning, bli medvetna om vår kropp och hur den fungerar. Och för att ha kul tillsammans!

Gravidyoga

Lärare: Helene Jaktling, diplomerad barnyogaledare.
Avgift Familjeyoga/tillfälle:
200 kronor för en vuxen och ett barn. Extra familjemedlem: 50 kr.

VÅRENS TIDER 2017

Söndag 19 feb kl 10-11. FULLBOKAT!
Lördag 25 mars kl 12-13. FULLBOKAT!
Lördag 22 april kl 12-13.
Lördag 20 maj kl 12-13. 

Läs mer och boka »

Gong Yoga Nidra – lördag 25 mars

Yoga Nidra kallas  The Yoga of conscious sleep. Yoga Nidra är en underbar möjlighet att få djup avslappning, återhämta sig fysiskt, känslomässigt och mentalt. Du får uppleva flera dimensioner av total avslappning. Inga förkunskaper behövs för att delta. Avgift 250 kr. Alla är välkomna!
Lärare: Natalia Eng, internationellt diplomerad lärare i kundaliniyoga och instruktör i medicinsk yoga.
Tid: Lördag 25 mars kl 17.15-19.00, Gong Yoga Nidra för för att balansera chakrana.
Läs mer »

Göteborgs KundaliniyogacenterMöt våren pånyttfödd!

Urban retreat 7 – 9 april 

Stanna upp, mitt i allt görande, ge dig tid för dig själv, andas ut, fyll på energidepåerna,
befria ditt sinne från det gamla och onödiga.

 
Retreatens program inkluderar:
• Härliga energigivande kundaliniyoga kriyas (yogapass).
• Kundaliniyoga Rebirthing - rensning av det undermedvetna. 
• Breathwalk - gående kundaliniyoga utomhus.
• Gong Yoga Nidra - djup avslappning och återhämtning.
• Långa djupgående kraftfulla meditationer.
• Transformerande dans - befrielse av kroppen och sinnet.
• Tystnad – en underbar möjlighet att möta dig själv.
• Måltider och fika alla dagar.
Lärare: Natalia Eng och Elisabeth Magnusson.
Läs mer »

KURSER OCH DROP-IN

Yogamerakortet – köp vårt säsongskort till halva priset

Från 1 april kan du använda vårt säsongskort, Yogamerakortet, i alla ordinarie klasser i kundaliniyoga och medicinsk yoga samt yinyoga fredagar fram till sommaren. Endast 1950 kronor. Vill du börja yoga redan nu? Köp Yogamerakortet och ett drop-inkort med tre tillfällen för totalt 2250 kronor. 
Läs mer och beställ »

Delta som drop-in i pågående kurser!

Boka enstaka lektioner i vår drop-in-kalender. En lektion kostar 200 kronor. Med ett drop-in-kort blir priset lägre. Läs om och boka Drop-in »

Kundaliniyoga för nybörjare – måndagar 17.30

En kurs för dig som aldrig provat yoga förut. Eller som gått i en yogaform som du upplevt som svår och kravfylld. Kursen passar alla som vill mjuka upp kroppen i sin egen takt och ha det  mysigt på mattan. Alla åldrar. Det går precis lika bra att sitta på en stol. Lärare: Titti Paulser Reenstierna.
Nästa kurs startar 27 mars.
Läs mer »

Medicinsk Yoga för alla – måndagar 19.30

Medicinsk Yoga är kundaliniyoga för alla som vill förbättra sin hälsa. Vi arbetar med kroppen och andningen och lär oss att slappna av och att vara lite snällare mot oss själva. Du kan komma på kryckor, med rullator eller i rullstol och får gärna sitta på en stol om det passar dig bäst. Lärare: Natalia Eng. Nästa kurs startar 27 mars. Läs mer »

Yinyoga med Layza – tisdagar 17.30

Yinyoga är en yogaform där minsta möjliga ansträngning råder. I stillhet mjukar vi upp vår kropp och stannar en längre stund i positionerna. Det är en härlig känsla när kroppen efter en stund ger efter! Vi andas in i det vi förnimmer och hela yogapasset är meditativt och flödande. Lärare: Layza Hällås Edanius. Nästa kurs startar 14 mars. FULLTECKAT! Läs mer »

Kundaliniyoga fördjupningskurs – tisdagar 19.30

Tema för kursen är relationer, till dig själv och andra, med utgångspunkt i chakrasystemet. Denna kurs förutsätter att du har grundkunskaper i kundaliniyoga och meditation. Lärare: Elisabeth Magnusson. Nästa kurs startar 28 mars. Läs mer »

Morgonyoga med gongavslappning – onsdagar 7.15-8.30 Morgonyoga på Göteborgs Kunaliniyogacenter

Kundaliniyoga på morgonen är en särskild upplevelse, som ger ett lugn och fokus som du kan bära med dig hela dagen. Övningarna anpassas till vars och ens nivå. OBS! För att nästa kurs ska kunna starta den 29 mars krävs sex anmälda deltagare! Vill du vara med så behöver vi veta det genom att du snarast anmäler dig till kursen. Lärare: Kerstin Harringer (bilden).
Läs mer »

Kundaliniyoga med gongavslappning – onsdagar 17.30

Att göra yoga är att ge sig själv tid att jobba både med kroppen och sinnet. Vi strävar efter balans och harmoni. Lärare: Kerstin Harringer. Nästa kurs startar 29 mars.  Läs mer »

Yinyoga, Kundaliniyoga och meditation – onsdagar 19.30

Vi mjukar upp med yinyoga och fortsätter med ett stärkande kundaliniyogapass. Denna kombination av två olika yogaformer är mycket uppskattad. Kom som du är och låt din kropp leka och läka!
Nästa kurs startar 29 mars.
Läs mer»

Kundaliniyoga fördjupningskurs – torsdagar 17.00

Tema för kursen är relationer, till dig själv och andra, med utgångspunkt i chakrasystemet. Denna kurs förutsätter att du har grundkunskaper i kundaliniyoga och meditation. Lärare: Elisabeth Magnusson. Nästa kurs startar 30 mars. Läs mer »

Kundaliniyoga för alla – torsdagar 19.00

Kundaliniyoga är för alla och denna kurs passar absolut alla – dig som aldrig har gjort yoga förut eller redan har erfarenhet av yoga, t ex om du gått i Medicinsk yoga och vill gå vidare, lära dig nya yogapass och meditationer, få djupare upplevelser av yoga och utveckla ditt medvetande. Lärare: Natalia Eng. Nästa kurs startar 6 april. Läs mer »

Kundaliniyoga för alla – fredagar 9.00

Morgonyogan på fredagar ger dig som kan välja den här tiden på dagen en positiv upplevelse av att du satsar på dig själv och ditt välbefinnande! Lärare: Camilla Lindberg. Nästa kurs startar 31 mars.
Läs mer » 

Yinyoga med Åsa Nyvall – fredagar 11.30-12.45  Yinyoga med Åsa Nyvall på Göteborgs Kunaliniyogacenter

NY KURS med Åsa Nyvall! Åsa (bilden) är ny lärare hos oss. Hon säger: "Du som är bekant med Yin och Yang känner till att vi behöver båda dessa delar för att ha balans i vår kropp och i vårt sinne. När vi har den balansen känner vi oss mer tillfreds och upplever att vi mår bättre. Med tanke på att vi lever i en värld där vi presterar mycket och är ständigt uppkopplade är det än mer viktigt att få in Yin i livet på ett naturligt sätt. För egen del har jag funnit Yin yogan och meditationen som bra balanserare för mig". Nästa kurs startar 31 mars.
Läs mer »

Medicinsk Yoga för alla – fredagar 14.00

Medicinsk Yoga är kundaliniyoga för alla som vill förbättra sin hälsa. Vi arbetar med kroppen och andningen och lär oss att slappna av och att vara lite snällare mot oss själva. Du kan komma på kryckor, med rullator eller i rullstol och får gärna sitta på en stol om det passar dig bäst. Lärare: Natalia Eng. Nästa kurs startar 31 mars. Läs mer »

Kundaliniyoga för alla – lördagar 9.30

Alla som gillar yoga kan vara med, på kursen eller som drop-in när det passar! En av våra populäraste klasser. Centrets lärare turas om att leda dessa lektioner. Nästa kurs startar 22 april. Läs mer » 

Yogamerakortet – för dig som vill yoga mera!

Vill du yoga mer än en gång i veckan så lönar det sig absolut att köpa vårt säsongskort, Yogamerakortet! Vi har även Årskort. Läs mer om och beställ våra förmånliga kort! »

SPECIALKURSER

Specialkurserna är slutna grupper med begränsat antal deltagare. Dessa grupper är inte öppna för drop-in. Årskort, Yogamerakort och drop-in-kort kan inte användas i dessa kurser.

Mamma-bebis-yoga – NY KURS 20 MARS!Mamma-bebisyoga på Göteborgs Kundaliniyogacenter

En kurs för mammor och bebisar från 0 - ca 1,5 år – för dig som vill komma tillbaka i fysisk form efter graviditet och förlossning, men kanske allra mest för dig som känner att du håller på att tappa bort dig själv. Rollen som nybliven mamma liknar ingenting annat.

Du behöver inte ha tränat yoga tidigare och du och ditt barn deltar helt på era villkor. Kursen går inte enbart ut på att träna yoga utan som en möjlighet att träffa andra mammor, skapa en gemenskap och ett stöttande nätverk. Kursen är till för att stötta dig i mammarollen, på det sätt som du vill bli stöttad!

Vill du komma men har en bebis som gråter mycket, ammar mycket, kräker mycket eller ständigt behöver din fulla uppmärksamhet? Då är du speciellt välkommen! På ett kundaliniyogapass är allt som händer runt om (t.ex. blöjbyten, ledsna bebisar och nervösa mamma-sammanbrott) en del av yogapasset. Det är när något utmanar oss, tar oss bort från vår komfortzon som vi har den största möjligheten att utvecklas och växa. Våra barn är därför våra ultimata yogamästare. Syskon till bebisen är också välkomna. Lärare: Titti Pauler Reenstierna.
NYTT! Delta som drop-in i pågående kurs. Bjud med en kompis – gratis!
Nästa kurs startar 8 maj. Läs mer »

Kundaliniyoga vid migrän och huvudvärk – onsdagar 17.45

Tillhör du den stora grupp människor som ibland eller ofta måste avstå från trevliga och viktiga saker på grund av migrän eller spänningshuvudvärk? Då är detta en kurs för dig! Sluten grupp, ej drop-in. Lärare: Natalia Eng. Kursstart 19 april. Läs mer »

Gravidyoga – torsdagar 17.15 Gravidyoga

Gravidyogan är speciellt utformad för att stödja din graviditet och förbereda dig inför förlossningen och mötet med ditt nyfödda barn. 
Kundaliniyoga för gravida stärker upp kroppen men är i lika hög grad en mental träning som kan ge dig en känsla av att klara allt och att göra det med glädje. Med ökad självkännedom och kroppskännedom blir du trygg i dig själv och dina nära relationer. Du får lära dig avslappning och andningstekniker som kan vara till stor hjälp under såväl graviditet och förlossning som i din vardag som mamma. Sluten grupp, ej drop-in. Lärare: Titti Pauler Reenstierna.
Nästa kurs startar 20 april.
Läs mer »

Kundaliniyoga för kvinnor

Kundaliniyoga för kvinnor

En unik fördjupningskurs för kvinnor. Från kundaliniyogans skattkammare tar vi fram:
• kunskaper och uråldriga visdom om kvinnans natur
• tekniker, kriyas och meditationer som är speciellt bra för kvinnor
• hälsosamma vanor och rutiner
• möjligheter att skapa mera självkärlek och självacceptans samt att leva i harmoni med sig själv
• … med mera …
Lärare: Natalia Eng, internationellt diplomerad lärare i kundaliniyoga och yogaterapeut.
Nästa kurs startar 25 april. Läs mer»

Kundaliniyoga vid stress och utbrändhet – onsdagar 17.45

Den här kursen är för dig som vet med dig att du behöver ta tag i din livssituation för att komma tillbaka till ditt vanliga friska, pigga, glada jag. Sluten grupp, ej drop-in. Lärare: Natalia Eng.
Kursen pågår.
Läs mer »

ANDRA YOGAAKTIVITETER

Breathwalk® i vackra Slottsskogen – söndag 2 april

Lär dig djupandas medan du promenerar! Breathwalk är en gående form av kundaliniyoga som erbjuder tekniker för att träna upp din andning, din närvaro och din koncentrationsförmåga.
Tid: Söndag 2 april kl 13.00-14.30. 
Avgift: 100 kronor, kontant på plats eller swish.
Lärare: Elisabeth Magnusson, internationellt diplomerad lärare i kundaliniyoga och meditation och diplomerad instruktör i Breathwalk®. Läs mer »

Divine Dance

Släpp loss och få kontakt med din unika inre rytm och flödande energi! Öppna upp för en kraftfull vitalitet i kroppen och en vibrerande expansion i sinnet.
Lärare: Natalia Eng, internationellt diplomerad lärare i kundaliniyoga. Avgift: 200 kronor.
Premiär: 16 april 16.00-17.30. Läs mer »

Meditation med Gong och shamansk trumma – lördag 29 april

En kväll då du får uppleva meditationens kraft, förstärkt med Gong och shamansk trumma. Efter en längre meditation följer en lång inre resa med trummans och gongens hjälp. Alla är välkomna!
Lärare: Natalia Eng, internationellt diplomerad lärare i kundaliniyoga och instruktör i medicinsk yoga.
Tid: Lördag Lördag 29 april 17.15-19.00. Avgift 250 kr.
Meditation is to dive all the way within, beyond thought, to the source of thought and pure consciousness. It enlarges the container, every time you transcend. When you come out, you come out refreshed, filled with energy and enthusiasm for life.
David Lynch
Läs mer »

Gongbad med Adam Svensson, Gong Academy – söndag 7 majKundaliniyoga för kvinnor

Kom och upplev ett Gongbad och få information och inspiration om hur du själv kan lära dig att spela gong. En hel förmiddag med Adam Svensson från Gong Academy. Adam är Yoga & Meditationslärare, välkänd Gongspelare och Klangmassör.

Gongbadet sker i två akter med 30 min paus emellan. Vi börjar med lite enkel yoga som förberedelse för gongarna, klangskålarna, flöjten, shurdiboxen mm. Adam kommer också att informera om den Gongutbildning som kommer att starta hos oss i Göteborg den 10-11 juni. Du får då chans att ställa frågor och anmäla dig till kursen om du blir intresserad av den.

Datum: söndag den 7 maj.
Tid: 11.00-14.00 med 30 min paus i mitten. Vi bjuder på frukt och yogite.
Kostnad: 400 kronor. OBS! Begränsat antal platser! BOKA DIREKT »

Läs om och anmäl dig till Gongutbildningen: Gongutbildning 10-11 juni »

VÅR YOGABUTIK

Givetvis vill vi erbjuda dig att köpa de sköna ullmattorna, meditationskuddarna, meditationspallarna, vårt kryddoftande te, musiken och böckerna som vi använder i undervisningen så att du enkelt kan fortsätta träna hemma. Vi säljer även mysiga ekologiska yogakläder, ljuvlig massageolja och fina affirmationskort för barn, unga och vuxna. 

Yogamatta i merinoull Yogamatta i merinoull

Vit som snö, ullig, varm, mjuk och gosig yogamatta av samma märke som vi använder på centret! Merinoull med halkskyddad undersida. En matta kostar 1100 kronor när du hämtar den på centret. Läs mer och beställ » Mattorna som vi använt på centret kan ibland köpas för 600-800 kronor vid säsongens slut. 

Yogamusik & Yogaböcker

I butiken finns även CD-skivor med yogamusik, yogaböcker, yogite med mera. Läs mer »

Presentkort

Köp ett presentkort för valfritt belopp. Vi skickar det i fint kuvert med valfri grattistext om du vill! Beställ »

Meditationspall Meditationspall i björkplywood

Köp vår fina lilla meditationspall i björkplywood, handgjord av vår egen snickare!

Pallen har lutning och lite gung för att kunna ställas in exakt efter eget behov, och gångjärn som gör att den kan fällas ihop och tas med överallt. Läs mer »

Vill du hyra vår lokal? Läs mer »

Har du en fråga? Här finns svaret »

Om du inte hittar svaret här på hemsidan, så Maila direkt »

Vill du ha regelbunden information och inbjudningar till kurser och event? Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev »

Vårt senaste Nyhetsbrev »

Gilla vår Facebooksida!

Bli medlem i vår facebookgrupp »


VÅRA UTBILDNINGAR HOS KURSER.SE

logo
searchVisa alla kurser
reviewSkriv en recension

Vi finns i Linnéstaden mitt i Göteborg!

Göteborgs Kundaliniyogacenter
Nordostpassagen 19
413 11 Göteborg
Hitta hit »

info@kundaliniyoga.se
Anmälningsformulär »
Kontaktformulär »
Facebook »