Göteborgs Kundaliniyogacenter Navigeringsmeny »
 

Göteborgs Kundaliniyogacenter 

KUNDALINIYOGA, MEDICINSK YOGA OCH YINYOGA

Vår yoga är inte träning i vanlig bemärkelse, det är inte svett och prestation. Det är något du gör för din hälsa, ditt välbefinnande och framför allt för din utveckling som människa. Du kan bli trygg och stark inuti dig själv. Vi vill ge dig en möjlighet att ta vara på den inre kraften och glädjen.

"Happiness is your birthright – live it!" Yogi Bhajan

 

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev »

Yinyoga sommarkurs

Sommarkurs i yinyoga och meditation!

En kortkurs där varje tillfälle är en timme och tre kvart, med en avslutande gongavslappning plus en lite längre meditation. Det blir tre tillfällen med tre olika yogapass och tre olika meditationer. Alla är välkomna!

YINYOGA TRE TISDAGAR I JUNI 17.15-19.00 

Lärare: Layza Hällås Edanius.
Tid: 17.15-19.00.
Kursstart:
12 juni. Avslutning 26 juni.
Kursavgift: 720 kronor.
OBS! Begränsat antal deltagare. Vill du ha en garanterad plats så anmäl dig till kursen. Ett fåtal platser kommer att finnas för bokad drop-in.

Läs mer »

Yogamerakortet – nu kan du träna för halva priset!

Vill du yoga mer än en gång i veckan så lönar det sig absolut att köpa vårt säsongskort, Yogamerakortet! Nu kan du köpa kortet för vår-sommar 2018 för halva priset, endast 1950 kronor! Köp på plats med kort eller swish.
Vi har även Årskort. Båda korten gäller i samtliga ordinarie lektioner kundaliniyoga, medicinsk yoga och yinyoga. OBS! Gäller ej i specialklasser, workshops och specialkurser i slutna grupper som ej tar emot drop-in-deltagare!

Läs mer om och beställ våra förmånliga kort! »

Boka drop-in » 

Läs mer om alla kurser som du kan delta i som drop-in »

Breathwalkinstruktör 2018 – 1000 kr rabatt vid anmälan senast 30 april

Breathwalk Äntligen kan du utbilda dig till Breathwalkinstruktör i Göteborg! Camilla Lund Elander från Yoga Dimensions kommer till oss och håller utbildningen.

Datum: 7-8 juni och 29-30 augusti 2018.
Pris inkl moms:
7900 kr inkl material och certifiering.

OBS! 1000 kr i rabatt om du anmäler dig senast den 30 april. Du betalar då endast 6 900 kronor.

Läs mer »

Yoga och Ayurveda i Indien 14-24 februari 2019

Yogaresa till Kerala

Kom med oss på vår resa till Kerala. På prisbelönta Somatheeram Ayurveda Resort blir det yoga och meditation, ayurvediska kroppsbehandlingar och gudomlig vegetarisk mat i en miljö fylld av värme, ljuvliga färger och dofter.

Det blir hathayoga med indiska yogamästare och kundaliniyoga och Breathwalk på stranden med Elisabeth Magnusson, tillsammans med Karin Persson som också är ayurvedisk hälsorådgivare. Hon håller två workshops där du får veta vad just du behöver när det gäller till exempel mat, sömn, vila och motion. 
Sedan tusentals år genomsyras livsfilosofin här av synen på människan som en helhet där hälsa och välmående är beroende av att kropp och själ är i balans. Detta blir du en del av under vår Indienresa som också innehåller två dygn på husbåt längs Keralas berömda Backwaters. Läs mer »

SPECIALKLASSER OCH WORKSHOPS

Under säsongen är du välkommen att anmäla dig till olika specialklasser och workshops som är förlagda till fredagskvällar eller helger och välkomnar både nybörjare och vana utövare. Läs om vårens Specialklasser och Workshops »

Gong

Gong Yoga Nidra – fredag 4 maj

Yoga Nidra är en underbar möjlighet att få djup avslappning och återhämtning fysiskt, känslomässigt och mentalt. 

Du får uppleva flera dimensioner av total avslappning. Inga förkunskaper behövs för att delta. Avgift 250 kr. Alla är välkomna!
Tid: Fredag 4 maj kl 17.15-19.00 Balancing the elements.
Lärare: Natalia Eng, internationellt diplomerad lärare i kundaliniyoga och yogaterapeut. 
Läs mer »

Breathwalk i Slottsskogen – söndag 6 maj Gong

Breathwalk är en gående form av kundaliniyoga, där vi promenerar i takt med vårt andetag. Du blir medveten om din andning och hur du kan få mer energi och skapa lugn och balans i ditt inre med hjälp av enkla redskap som du alltid bär med dig.

Att andas medvetet i kombination med dynamiska kroppsrörelser är en av grunderna inom kundaliniyoga. I Breathwalk tar vi detta med oss ut i fria luften och får genom den friska promenadtakten en ännu bättre muskelanvändning och syreupptagning, vilket även främjar en god kondition.

Tid: Söndag 6 maj 13.00-14.30 Breathwalk med Elisabeth Magnusson.
Avgift:
100 kronor. Om du har årskort: Ta med en person och ni betalar 100 kr för er båda!
Läs mer »

Familjeyoga

Familjeyoga– vårens sista 12 maj

Varmt välkomna till vårens sista familjeyogapass med yogasaga, bus, mys och vila! Ta med farmor och morfar och kusinerna och kom!

Tid: Lördag 12 maj kl 12.00-13.00
Lärare:
Helene Jaktling, diplomerad barnyogaledare och mindfulnessinstruktör.
Avgift:
200 kronor för en vuxen och ett barn. Extra familjemedlem: 50 kr. Extra barn under tre år gratis.
Läs mer »

NYHET! Meditation & Gong Healing Gong

– en kväll i kontakt med din inre kärna och djup avslappning

Gamla yogamästare visste och modern forskning visar att meditation har många effekter på hela människan. När du mediterar förstärker du och balanserar körtelsystemets arbete vilket påverkar hur du mår kroppsligt, känslomässigt och mentalt. Stressnivån i kroppen minskar och man har till och med kunnat se att den grå substansen, hjärnbarken, växer. Här finns hjärnans mest avancerade funktioner.

Tid: Fredag 18 maj kl 17.00-19.00.
Lärare: Natalia Eng, internationellt diplomerad lärare i kundaliniyoga och yogaterapeut.
Avgift:
250 kronor. Läs mer »

Kundaliniyoga Rebirthing Kriya Kundaliniyoga Rebirthing

Kundaliniyoga Rebirthing Kriya är en specialklass som arbetar på att rensa det undermedvetna på djup nivå, att bearbeta olika rädslor och traumatiska erfarenheter. De ger oss även styrka till att ha uthållighet och ett positivt förhållningssätt till livet.

Rebirthing kriyas är underbara att göra i grupp för att hjälpas åt och uppleva deras kraft tillsammans med andra. Det är en fördel om du har provat Kundaliniyoga tidigare men om du är nybörjare och nyfiken är du också mycket välkommen.

Kom och skala bort det gamla, få tillgång till din sanna natur, dina krafter och din vitalitet! 

Natalia, Jansevak Kaur

Tid: Fredag 1 juni 2018 kl 17.15-19.00.
Lärare:
 
Natalia Eng, internationellt diplomerad lärare i kundaliniyoga och yogaterapeut. 
Avgift: 
250 kronor. Halva priset om du har årskort. Läs mer »

VÅRENS ANDRA KURSOMGÅNG PÅGÅR!

Kundaliniyoga vid stress och utbrändhet – nyinsatt specialkurs

Tack vare stor efterfrågan erbjuder vi denna kurs ännu en gång denna vår. En kurs för dig som vet med dig att du behöver ta tag i din livssituation för att komma tillbaka till ditt vanliga friska, pigga, glada jag. Lärare: Natalia Eng, internationellt diplomerad lärare i kundaliniyoga och yogaterapeut.
Sluten grupp. Ej drop-in. Måndagar 14.00-15.45. Läs mer »

Medicinsk kundaliniyoga – måndagar 17.30-18.30

Medicinsk kundaliniyoga är mjuk kundaliniyoga med fokus på andning och avslappning. Vi mjukar upp kroppen och lär oss att använda andningen för att slappna av. Alla är välkomna. Ingen är för stel, för ung eller för gammal. Du kan komma på kryckor, med rullator eller i rullstol. Du får gärna sitta på en stol eller en av våra upphöjda platser där du kan både sitta och ligga ner. Läs mer »

Kundaliniyoga för nybörjare – måndagar 19.00-20.30

En kurs för dig som aldrig provat yoga förut. Eller som gått i en yogaform som du upplevt som svår och kravfylld. Kursen passar alla som vill mjuka upp kroppen i sin egen takt och ha det mysigt på mattan. Läs mer »

Yinyoga med gongvila – tisdagar 15.30-16.45

Yinyoga är en yogaform där stillhet och minsta möjliga ansträngning råder. Du stannar i varje ställning under några minuter och praktiserar samtidigt mindfulness, dvs fullt medveten uppmärksam närvaro i din kropp och ditt sinne. Passar alla. Inga förkunskaper behövs. Läs mer »

Yinyoga med Layza – tisdagar 17.30-18.45

Yinyoga är en yogaform där minsta möjliga ansträngning råder. I stillhet mjukar vi upp vår kropp och stannar en längre stund i positionerna. Passar alla. Inga förkunskaper behövs. Läs mer »

Kundaliniyoga fördjupning – tisdagar 19.15-20.45

Denna kurs förutsätter att du har grundkunskaper i kundaliniyogans tekniker och vokabulär. Läs mer »

Kundaliniyoga med gongavslappning – onsdagar 17.30-19.00

Att göra yoga är att ge sig själv tid att jobba både med kroppen och sinnet. Vi strävar efter balans och harmoni. Den långa vilans gongspel skapar ett meditativt tillstånd och ger djup avslappning. Läs mer »

Yinyoga med gongvila – onsdagar 19.30-20.45

Yinyoga är en yogaform där minsta möjliga ansträngning råder. I stillhet mjukar vi upp vår kropp och stannar en längre stund i positionerna. Avslutande vila i gongarnas vibrationer. Läs mer »

Kundaliniyoga för inre lugn – torsdagar 19.00-20.30

Kursen hjälper dig att varva ner och släppa stressen i vardagen. Du får träna på att slappna av så att du kan finna ditt inre lugn och bli tillfreds med tillvaron. Yoga och mindfulness är våra verktyg. Läs mer »

Kundaliniyoga för alla som vill ta hand om sig – fredagar 9.00-10.30

Morgonyogan på fredagar ger dig som kan välja den här tiden på dagen en positiv upplevelse av att du satsar på dig själv och ditt välbefinnande! Superbra avslut på veckan och start på helgen! Läs mer » 

UTBILDNINGAR

1-årig Kundaliniyogalärarutbildning, steg 1

Utbildningen pågår sedan januari 2018. Du kan anmäla ditt intresse av att ansöka nästa gång.
Läs om lärarutbildningen »

VÅR YOGABUTIK

Givetvis vill vi erbjuda dig att köpa de sköna ullmattorna, meditationskuddarna, meditationspallarna, vårt kryddoftande te, musiken och böckerna som vi använder i undervisningen så att du enkelt kan fortsätta träna hemma. Vi säljer även mysiga ekologiska yogakläder, ljuvlig massageolja och fina affirmationskort för barn, unga och vuxna. 

Yogamatta i merinoull Yogamatta i merinoull

Vit som snö, ullig, varm, mjuk och gosig yogamatta av samma märke som vi använder på centret! Merinoull med halkskyddad undersida. En matta kostar 1100 kronor när du hämtar den på centret. Läs mer och beställ » Mattorna som vi använt på centret kan ibland köpas för 600-800 kronor vid säsongens slut. 

Yogamusik & Yogaböcker

I butiken finns även CD-skivor med yogamusik, yogaböcker, yogite med mera. Läs mer »

Presentkort

Köp ett presentkort för valfritt belopp. Vi skickar det i fint kuvert med valfri grattistext om du vill! Beställ »

Meditationspall Meditationspall i björkplywood

Köp vår fina lilla meditationspall i björkplywood, handgjord av vår egen snickare!

Pallen har lutning och lite gung för att kunna ställas in exakt efter eget behov, och gångjärn som gör att den kan fällas ihop och tas med överallt. Läs mer »

Vill du hyra vår lokal? Läs mer »

Har du en fråga? Här finns svaret »

Om du inte hittar svaret här på hemsidan, så Maila direkt »

Nyhetsbrev med senaste nytt:  Läs vårt senaste nyhetsbrev »

Vill du ha regelbunden information och inbjudningar till kurser och event? Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev »

Gilla vår Facebooksida!

Bli medlem i vår facebookgrupp »


VÅRA UTBILDNINGAR HOS KURSER.SE

logo
searchVisa alla kurser
reviewSkriv en recension

Vi finns i Linnéstaden mitt i Göteborg!

Göteborgs Kundaliniyogacenter
Nordostpassagen 19
413 11 Göteborg
Hitta hit »

info@kundaliniyoga.se
Anmälningsformulär »
Kontaktformulär »
Facebook »