Göteborgs Kundaliniyogacenter Navigeringsmeny »
 

Göteborgs Kundaliniyogacenter 

KUNDALINIYOGA, MEDICINSK YOGA OCH YINYOGA

Välkommen till oss! Vår yoga är något du gör för din hälsa, ditt välbefinnande och din egen utveckling. Med en mjukare starkare kropp följer ett öppnare friare sinne. Vi vill ge dig en möjlighet att ta vara på den inre kraften och glädjen.  

Läs om allt spännande som händer i höst i vårt senaste nyhetsbrev! »

Ljudbad med Sylwia – lördag 8 och 30 decemberSylwia Zaneta Pozlotka

En meditativ och helande avslappning med gong, nepalesiska skålar och andra instrument. Kom och upplev ljudets helande effekt direkt i din kropp och ditt medvetande. "Ljudbadet" har förmågan att ta dig bortom gränserna för det logiska sinnet, gamla spänningar släpper och får dig till ett tillstånd där man kan uppleva en enhet med allt.  Efteråt kommer du att känna dig helt avslappnad och vitaliserad i kropp och själ. Vi avslutar kvällen med att äta något gott tillsammans.

Tid: Lördag 8 december 18.30-20.30. Fåtal platser kvar!
Avgift: 300 kronor.
Nästa ljudbad blir den 30 december!
Läs mer och anmäl dig! »

Yoga, Gong och Mantrasång i Nyårstid

På Annandag Jul, den 26 december, möts vi i skenet av de levande ljusen för att yoga och sjunga in det nya året med vackra och effektfulla mantran. Det blir en härlig feelgood-stund som ger dig möjlighet att njuta, fylla på med ny energi och finna tid till eftertanke, acceptans och stillhet.

Tid: Onsdagen den 26 december kl 14.00-17.00 ca.
Lärare: Camilla Lindberg, och Elisabeth Magnusson, internationellt diplomerade lärare i Kundaliniyoga och meditation. OBS! Begränsat antal platser!
Läs mer och anmäl dig! »

Introduktionskurser i december och januari

Göteborgs Kundalinliyogacenter Introduktionskursen ger den som är nybörjare en bra start, med noggranna instruktioner och genomgång av alla grunder. Ingen är för ung, gammal, stel eller ovig för att vara med. 

Kursstart: 3 december.
Tid:
Måndagar 17.00-18.30.
Lärare 3/12: Albin
Lärare 10/12:
Layza 
Lärare
17/12: Kerstin
Kursavgift: 600 kr.
Läs mer och anmäl dig »


Kursstart: 14 januari.
Tid:
Måndagar 19.15-20.45.
Lärare:
Loredana Colque.
Kursavgift:
600 kr.
Kursavgift studerande:
500 kr.
Läs mer och anmäl dig »

MediYoga tre måndagar i januari

Tid: Måndagar 17.30-19.00. Tre gånger; 14, 21 och 28 januari.
Kursstart: 14 januari 2019.
Lärare: Loredana Colque.
Kursavgift:
600 kronor.
Läs mer och anmäl dig »

Kortkurs i kundaliniyoga tre onsdagar i januari

Denna kortkurs i kundaliniyoga passar både nybörjare och dig som längtat efter att komma igång igen efter juluppehållet. Yogamerakort och årskort gäller. 

Tid: Onsdagar 17.30-19.00.
Kursdagar:
16, 23 och 30 januari.
Kursavgift:
600 kronor.
Läs mer och anmäl dig! »
Läs mer om och beställ Yogamerakort eller Årskort! »

Yinyoga Flow & Gong – specialklass med Layza 29 januari

Yinyoga

Ett specialpass för dig som vill testa ifall yinyoga passar dig - och för alla som längrar efter att komma igång igen efter alla helger!

Tid: Tisdag 29 januari kl 17.30-19.45
Lärare:
Layza Hällås Edanius.
Avgift:
300 kronor. Yogite ingår.
Betalning:
Till vårt plusgirokonto 74 35 85 - 2 eller swish, nr 123 033 96 71. OBS! Begränsat antal platser. Anmälan är bindande!

Läs mer och anmäl dig! » 

Gravidyoga

Gravidyogan är speciellt utformad för att stödja din graviditet och förbereda dig inför förlossningen och mötet med ditt nyfödda barn. Du är välkommen oavsett om du väntar ditt första barn eller redan har fött barn. Tidigare erfarenhet av yoga är inte nödvändig.
Sluten grupp med begränsat antal deltagare. 
Kursstart: 17 januari 2019. Fem torsdagar 17.00-18.30.  Läs mer » 

Kundaliniyoga vid stress och utbrändhet

En specialkurs för dig som vet med dig att du behöver ta tag i din livssituation för att komma tillbaka till ditt vanliga friska, pigga, glada jag.
För att må bra behöver vi ha en känsla av sammanhang. Det betyder att vi behöver känna att tillvaron är begriplig, hanterlig och meningsfull. Alla dessa tre är viktiga för hälsan. Tänk efter hur du har det. Om du inte mår bra så kanske någon av dessa delar fattas. I jobbet eller i dina nära relationer eller både ock.
Sluten grupp med begränsat antal deltagare. 
Kursstart: 28 februari. 12 torsdagar 16.30-18.15. Läs mer »
 

KURSER OCH DROP-IN

Nu kan du anmäla dig till kurserna som startar i januari och februari 2019:
Läs mer om alla våra kurser »

Var med som drop-in i pågående kurser fram till jul: 

Kundaliniyoga för nybörjare – måndagar 19.00-20.30

En kurs för dig som aldrig provat yoga förut. Eller som gått i en yogaform som du upplevt som svår och kravfylld. Kursen passar alla som vill mjuka upp kroppen i sin egen takt och ha det mysigt på mattan. Läs mer »

Yinyoga och meditation – tisdagar 15.30-17.00

Yinyoga är en yogaform där stillhet och minsta möjliga ansträngning råder. Du stannar i varje ställning under några minuter och praktiserar samtidigt mindfulness, dvs fullt medveten uppmärksam närvaro i din kropp och ditt sinne. Efter övningarna blir det en stunds vila i gongens vibrationer. Inga förkunskaper behövs. Läs mer »

Yinyoga flow med Layza – tisdagar 17.30-18.45

Yinyoga passar de flesta människor och kroppar. Stela muskler och spända kroppar mjukas upp på ett varsamt sätt. Yinyoga är utmärkt för kvinnor och män som lever ett liv i högt tempo, med många krav och mycket prestation. Under denna kurs vilar vi varje gång till skön musik och ibland avslutar vi med en kort meditation. Läs mer »

Kundaliniyoga fördjupning – tisdagar 19.15-20.45

Denna kurs förutsätter att du har grundkunskaper i kundaliniyogans tekniker och vokabulär. Läs mer »

Kundaliniyoga med gongavslappning – onsdagar 17.30-19.00

Att göra yoga är att ge sig själv tid att jobba både med kroppen och sinnet. Vi strävar efter balans och harmoni. Den långa vilans gongspel skapar ett meditativt tillstånd och ger djup avslappning. Läs mer »

Yinyoga och meditation – onsdagar 19.30-21.00

I Yinyoga undviker vi att pressa kroppen till ytterlägen. I stället slappnar vi av i ställningen och låter kroppen bestämma när den är beredd att komma djupare in i positionen. I denna kurs ingår en längre gongavslappning och meditation och är därför en och en halv timme varje gång. Inga förkunskaper behövs. Läs mer »

Medicinsk yoga mot stress – torsdagar 17.15-18.30

Medicinsk kundaliniyoga är mjuk kundaliniyoga med fokus på andning och avslappning. Vi mjukar upp kroppen och lär oss att använda andningen för att slappna av. Alla är välkomna. Ingen är för stel, för ung eller för gammal. Du kan komma på kryckor, med rullator eller i rullstol. Du får gärna sitta på en stol eller en av våra upphöjda platser där du kan både sitta och ligga ner. Läs mer »

Kundaliniyoga för inre lugn – torsdagar 19.00-20.30

Kursen hjälper dig att varva ner och släppa stressen i vardagen. Du får träna på att slappna av så att du kan finna ditt inre lugn och bli tillfreds med tillvaron. Yoga och mindfulness är våra verktyg. Läs mer »

Kundaliniyoga för alla som vill ta hand om sig – fredagar 9.00-10.30

Morgonyogan på fredagar ger dig som kan välja den här tiden på dagen en positiv upplevelse av att du satsar på dig själv och ditt välbefinnande! Superbra avslut på veckan och start på helgen! Läs mer » 

Kundaliniyoga för alla – lördagar 9.30-11.00

När du går lördagskursen får du möta alla våra lärare, som turas om att att ge dig upplyftande, energigivande och avstressande yogapass och meditatationer. Om du vill vara garanterad en plats varje lördag så anmäler du dig till kursen. Annars kan du boka drop-in när det passar dig och i mån av plats. Läs mer »

Kundaliniyoga med mycket musik – söndagar 18.30

I kursen kommer du att få lära dig grunderna i chakrasystemet. Hur du kan fokusera och stärka en viss plats i kroppen för att tex ändra ett beteende eller stärka ditt självförtroende. Du kommer också att få möjligheten att utforska din röst. Albin Hammarbäck, lärare i denna kurs, spelar olika instrument, så det kommer att bli mycket musik under den här kursen. Söndagar 18.30-20.00. Kursen är avslutad för säsongen. Läs mer »

Yogamerakortet – vår säsongskort!

Vill du vara med på allt eller komma när det passar dig från januari till juli? Köp Yogamerakortet och få tillgång till alla  kurser (ej slutna grupper)! Pris: 3900 kr. Vi har även Årskort.

Läs mer om och beställ våra förmånliga kort! » 

Boka drop-in » 

Läs mer om alla kurser som du kan delta i som drop-in »

SPECIALKLASSER OCH WORKSHOPS

Under säsongen är du välkommen att anmäla dig till olika specialklasser och workshops som är förlagda till fredagskvällar eller helger och välkomnar både nybörjare och vana utövare. Läs om alla Specialklasser och Workshops »


Yogaresor

Yoga och Ayurveda i Indien 14-24 februari 2019

Yogaresa till Kerala

Kom med oss på vår resa till Kerala. På prisbelönta Somatheeram Ayurveda Resort blir det yoga och meditation, ayurvediska kroppsbehandlingar och gudomlig vegetarisk mat i en miljö fylld av värme, ljuvliga färger och dofter.

Det blir hathayoga med indiska yogamästare och kundaliniyoga och Breathwalk på stranden med Elisabeth Magnusson, tillsammans med Karin Persson som också är ayurvedisk hälsorådgivare. Hon håller två workshops där du får veta vad just du behöver när det gäller till exempel mat, sömn, vila och motion. 
Sedan tusentals år genomsyras livsfilosofin här av synen på människan som en helhet där hälsa och välmående är beroende av att kropp och själ är i balans. Detta blir du en del av under vår Indienresa som också innehåller två dygn på husbåt längs Keralas berömda Backwaters. FULLTECKNAT! Läs mer »

VÅR YOGABUTIK

Givetvis vill vi erbjuda dig att köpa de sköna ullmattorna, meditationskuddarna, meditationspallarna, vårt kryddoftande te, musiken och böckerna som vi använder i undervisningen så att du enkelt kan fortsätta träna hemma. Vi säljer även mysiga ekologiska yogakläder, ljuvlig massageolja och fina affirmationskort för barn, unga och vuxna. 

Yogamatta i merinoull Yogamatta i merinoull

Vit som snö, ullig, varm, mjuk och gosig yogamatta av samma märke som vi använder på centret! Merinoull med halkskyddad undersida. En matta kostar 1100 kronor när du hämtar den på centret. Läs mer och beställ » Mattorna som vi använt på centret kan ibland köpas för 600-800 kronor vid säsongens slut. 

Yogamusik & Yogaböcker

I butiken finns även CD-skivor med yogamusik, yogaböcker, yogite med mera. Läs mer »

Presentkort

Köp ett presentkort för valfritt belopp. Vi skickar det i fint kuvert med valfri grattistext om du vill! Beställ »

Meditationspall Meditationspall i björkplywood

Köp vår fina lilla meditationspall i björkplywood, handgjord av vår egen snickare!

Pallen har lutning och lite gung för att kunna ställas in exakt efter eget behov, och gångjärn som gör att den kan fällas ihop och tas med överallt. Läs mer »

Vill du hyra vår lokal? Läs mer »

Har du en fråga? Här finns svaret »

Om du inte hittar svaret här på hemsidan, så Maila direkt »

Nyhetsbrev med senaste nytt:  Läs vårt senaste nyhetsbrev »

Vill du ha regelbunden information och inbjudningar till kurser och event? Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev »

Gilla vår Facebooksida!

Bli medlem i vår facebookgrupp »


VÅRA UTBILDNINGAR HOS KURSER.SE

logo
searchVisa alla kurser
reviewSkriv en recension

Vi finns i Linnéstaden mitt i Göteborg!

Göteborgs Kundaliniyogacenter
Nordostpassagen 19
413 11 Göteborg
Hitta hit »

info@kundaliniyoga.se
Anmälningsformulär »
Kontaktformulär »
Facebook »