Göteborgs Kundaliniyogacenter Navigeringsmeny »
 

Göteborgs Kundaliniyogacenter 

KUNDALINIYOGA, MEDICINSK YOGA OCH YINYOGA

Vår yoga är inte träning i vanlig bemärkelse, det är inte svett och prestation. Det är något du gör för din hälsa, ditt välbefinnande och framför allt för din utveckling som människa. Du kan bli trygg och stark inuti dig själv. Vi vill ge dig en möjlighet att ta vara på den inre kraften och glädjen. Hos oss kan du också utbilda dig till kundaliniyogalärare, instruktör i Breathwalk och barnyogaledare. I februari 2019 är du välkommen med på vår yogaresa till Kerala i Indien!

"Happiness is your birthright – live it!" Yogi Bhajan

 

Nyhetsbrev med senaste nytt:  Läs vårt senaste nyhetsbrev » 

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev »

Sommaryogakurser hela juni och juli!

Vi har hela fem korta yogakurser i juni och juli! Och riktigt bra rabatt för dig som vill trimma och behålla din fina yogaform under sommaren!
1550 kronor totalt för alla fyra kundaliniyogakurserna, vilket är hela 50 % rabatt! 1350 kronor om du studerar. Om du i stället köper Yogamerakortet för 1950 kronor så ingår även junikursen i yinyoga. Köp Yogamerakortet och få tillgång till alla bokningsbara klasser!
Läs om våra fyra sommarkurser i kundaliniyoga »
Läs om sommarkurserna i yinyoga »
Läs om och beställ våra förmånliga kort! »

Max Meditation fyra tisdagar i juliMax Meditation

Meditation kan göra dig medveten om vad som hindrar dig från att leva i enlighet med dina behov och önskningar. Inom dig kan finnas blockeringar som stoppar dig från att följa ditt hjärta.

MAX Meditation System™ tillåter deltagarna att meditera djupt med en enkel metod. MAX Meditation använder ett komplett spektrum av meditationstekniker - andning, djup kroppsavkoppling, passiv, aktiv och guidad meditation. Under meditationen sitter vi avslappnat på en stol och leds av Maria Johansson. Ingen erfarenhet behövs.
Fyra tisdagar i juli. Läs mer »

Ensofic Reiki™ Grupphealing Ensofic Reiki

Vill du bli mera medveten om vem du är och hur du hanterar livet? Skala bort negativa tankar och öppna upp för en tillvaro med ett känslomässigt flöde som är lättare och mera glädjefyllt? Prova Ensofic Reiki™ Grupphealing tre onsdagar i juli.

Den som deltar regelbundet i Ensofic Reiki™ Grupphealing kan få uppleva en lätthet, en klarhet och ett mera positivt känslomässigt flöde i livet som består över tid. Detta är inte så lätt att förklara. Det behöver upplevas! Tre onsdagar i juli, 19.30-20.30.
Ensofic Reiki™ Grupphealing passar alla oavsett tidigare erfarenhet. Ensofic Reiki™ Grupphealing praktiseras liggande på yogamatta. Ta med ombyte av mjuka kläder.
Du blir ledd av Maria Johansson. Läs mer »

Yinyoga sommarkurs

Yinyoga tre tisdagar i juni och augusti

En kortkurs med Layza som samtidigt är en specialkurs, där varje tillfälle är en timme och tre kvart, med en avslutande gongavslappning plus en lite längre meditation.Junikursen blev fulltecknad så vi erbjuder ännu en kortkurs i augusti!

Det blir tre tillfällen med tre olika yogapass och tre olika meditationer. Den längre tiden hjälper dig att komma i djup avslappning varje gång. Inga förkunskaper krävs.

Lärare: Layza Hällås Edanius.
Tid: 17.15-19.00.
Kurs 1:
12 juni. Avslutas 26 juni. FULLTECKNAT!
Kurs 2: 7 augusti. Avslutas 21 augusti. NY KURS!
Kursavgift: 720 kronor. 650 kr för studerande.
OBS! Begränsat antal deltagare. Vill du ha en garanterad plats så anmäl dig till kursen. Ett fåtal platser kommer att finnas för bokad drop-in. 

Läs mer »

Introduktionskurs i kundaliniyoga tre onsdagar i juni

Introduktionskursen ger den som är nybörjare en bra start, med noggranna instruktioner och genomgång av alla grunder. Ingen är för ung, gammal, stel eller ovig för att vara med.

Kursdagar: 13, 20 och 27 juni
Tid:
Onsdagar 17.30-19.00.
Kursavgift: 600 kronor. Studerande: 500 kronor. FULLTECKNAT!
Läs mer »

Kortkurser i kundaliniyoga i juni och juli

Yinyoga sommarkurs Sommarens korta kurser i kundaliniyoga passar både dig som är nybörjare och dig som inte vill sluta yoga bara för att det blivit sommar. Måndagskursen börjar redan kl 16.00 så hela kvällen är kvar när den slutar.

Kundaliniyoga fyra måndagar i juni 

Jenny älskar mantrasång så dessa måndagar avslutas yogapassen med härlig chanting. Det är inte alls nödvändigt att ha någon speciell sångröst för att sjunga mantran. Lusten att delta i denna gemenskap av vibrationer är det enda som behövs.

Lärare: Jenny Åhman.
Tid:
Måndagar 16.00-17.30.
Kursstart:
18 juni 2018. Fyra gånger. Avslutas 9 juli.
Kursavgift:
800 kronor. 700 kr för studerande.
Läs mer och anmäl dig »

Yinyoga sommarkurs

Kundaliniyoga fem torsdagar i juni-juli

Torsdagskursen har temat "Lär känna ditt andliga och gudomliga själv".
Kursen kommer att gå djupare in i den spirituella aspekten av vad det innebär att ha en mänsklig erfarenhet. Vi jobbar med våra tio kroppar, tionde porten, livsenergi och reser in i mysteriet ”vem är jag”? Fokus: Den eviga själen. Maria, som du ser på bilden tillsammans med ett barn, är ny kundaliniyogalärare hos oss. Hon arbetar på olika håll i världen. Just nu håller hon på att bygga en skola i Elfenbenskusten. 

Lärare: Maria Johansson.
Tid:
Torsdagar 19.00-20.30.
Kursstart:
28 juni. Fem gånger. Avslutas 26 juli.
Kursavgift: 900 kronor.
Kursavgift studerande:
800 kronor.
Läs mer och anmäl dig »

Yinyoga sommarkurs

Kundaliniyoga fyra onsdagar i juli

Våra kroppar är våra heliga tempel som tillåter oss att göra allt vi vill göra. Det är mycket lättare att hålla en kropp frisk än att läka en kropp. I den här kursen fokuserar vi på att förebygga sjukdomar och reducera stressnivån i kroppen så att vi kan ha energi och frid att leva fulla och glädjerika liv! Fokus: Den fysiska kroppen. MariaJohansson266.jpg

Lärare: Maria Johansson.
Tid:
Onsdagar 17.30-19.00.
Kursstart
:4 juli. Fyra gånger. Avslutas 25 juli.

Kursavgift: 800 kronor.
Kursavgift studerande:
700 kronor.
Läs mer  om anmäl dig »

Yogamerakortet – allt för halva priset!

Vill du vara med på allt eller komma när det passar dig? Köp Yogamerakortet och få tillgång till alla bokningsbara klasser fr o m nu och hela sommaren! Nu halva priset, endast 1950 kronor! 1750 kronor om är är berättigad till rabatt. Köp på plats med kort eller swish. Gäller t o m juli månad.
Eller köp Årskortet med startdatum 1 augusti och få juni och juli på köpet! Pris: 7900 kronor.
Båda korten gäller i ordinarie lektioner kundaliniyoga, medicinsk yoga och yinyoga som bokas i vår bokningskalender. OBS! Gäller ej i specialklasser, workshops och andra event som ibland går att boka i samma kalender!
Läs mer om och beställ våra förmånliga kort! »

Boka drop-in » 

Läs mer om alla kurser som du kan delta i som drop-in »

Yoga och Ayurveda i Indien 14-24 februari 2019

Yogaresa till Kerala

Kom med oss på vår resa till Kerala. På prisbelönta Somatheeram Ayurveda Resort blir det yoga och meditation, ayurvediska kroppsbehandlingar och gudomlig vegetarisk mat i en miljö fylld av värme, ljuvliga färger och dofter.

Det blir hathayoga med indiska yogamästare och kundaliniyoga och Breathwalk på stranden med Elisabeth Magnusson, tillsammans med Karin Persson som också är ayurvedisk hälsorådgivare. Hon håller två workshops där du får veta vad just du behöver när det gäller till exempel mat, sömn, vila och motion. 
Sedan tusentals år genomsyras livsfilosofin här av synen på människan som en helhet där hälsa och välmående är beroende av att kropp och själ är i balans. Detta blir du en del av under vår Indienresa som också innehåller två dygn på husbåt längs Keralas berömda Backwaters. EN PLATS KVAR! Läs mer »

SPECIALKLASSER OCH WORKSHOPS

Under säsongen är du välkommen att anmäla dig till olika specialklasser och workshops som är förlagda till fredagskvällar eller helger och välkomnar både nybörjare och vana utövare. Läs om alla Specialklasser och Workshops »

HÖSTENS ORDINARIE KURSPROGRAM!

Kundaliniyoga vid stress och utbrändhet – specialkurs

En kurs för dig som vet med dig att du behöver ta tag i din livssituation för att komma tillbaka till ditt vanliga friska, pigga, glada jag. Sluten grupp. Ej drop-in. Måndagar 16.45-18.30. Start 10 september. Läs mer »

Kundaliniyoga för nybörjare – måndagar 19.00-20.30

En kurs för dig som aldrig provat yoga förut. Eller som gått i en yogaform som du upplevt som svår och kravfylld. Kursen passar alla som vill mjuka upp kroppen i sin egen takt och ha det mysigt på mattan. Kursstart 3 september. Läs mer »

Yinyoga med gongvila – tisdagar 15.30-16.45

Yinyoga är en yogaform där stillhet och minsta möjliga ansträngning råder. Du stannar i varje ställning under några minuter och praktiserar samtidigt mindfulness, dvs fullt medveten uppmärksam närvaro i din kropp och ditt sinne. Efter övningarna blir det en stunds vila i gongens vibrationer. Inga förkunskaper behövs. Kursstart 4 september. Läs mer »

Yinyoga med Layza – tisdagar 17.30-18.45

Yinyoga passar de flesta människor och kroppar. Den är bra för att mjuka upp stela muskler och spända kroppar. Den kan hjälpa vid ryggvärk, knä och höftproblem och är bra för de som lever ett liv i högt tempo, med många krav och mycket prestation. Under denna kurs vilar vi varje gång till skön musik och ibland avslutar vi med en kort meditation. Kursstart 4 september. Läs mer »

Kundaliniyoga fördjupning – tisdagar 19.15-20.45

Denna kurs förutsätter att du har grundkunskaper i kundaliniyogans tekniker och vokabulär. Kursstart 4 september. Läs mer »

Kundaliniyoga med gongavslappning – onsdagar 17.30-19.00

Att göra yoga är att ge sig själv tid att jobba både med kroppen och sinnet. Vi strävar efter balans och harmoni. Den långa vilans gongspel skapar ett meditativt tillstånd och ger djup avslappning. Kursstart 5 september. Läs mer »

Yinyoga, gong och meditation – onsdagar 19.30-21.00

I Yinyoga undviker vi att pressa kroppen till ytterlägen. I stället slappnar vi av i ställningen och låter kroppen bestämma när den är beredd att komma djupare in i positionen. I denna kurs ingår en längre gongavslappning och meditation och är därför en och en halv timme varje gång. Inga förkunskaper behövs. Läs mer »

Medicinsk kundaliniyoga – torsdagar 17.15-18.30

Medicinsk kundaliniyoga är mjuk kundaliniyoga med fokus på andning och avslappning. Vi mjukar upp kroppen och lär oss att använda andningen för att slappna av. Alla är välkomna. Ingen är för stel, för ung eller för gammal. Du kan komma på kryckor, med rullator eller i rullstol. Du får gärna sitta på en stol eller en av våra upphöjda platser där du kan både sitta och ligga ner. Kursstart 6 september. Läs mer »

Kundaliniyoga för inre lugn – torsdagar 19.00-20.30

Kursen hjälper dig att varva ner och släppa stressen i vardagen. Du får träna på att slappna av så att du kan finna ditt inre lugn och bli tillfreds med tillvaron. Yoga och mindfulness är våra verktyg. Kursstart 6 september. Läs mer »

Kundaliniyoga för alla som vill ta hand om sig – fredagar 9.00-10.30

Morgonyogan på fredagar ger dig som kan välja den här tiden på dagen en positiv upplevelse av att du satsar på dig själv och ditt välbefinnande! Superbra avslut på veckan och start på helgen! Kursstart 7 september. Läs mer » 

UTBILDNINGAR

1-årig Kundaliniyogalärarutbildning, steg 1

Utbildningen pågår sedan januari 2018. Du kan anmäla ditt intresse av att ansöka nästa gång.
Läs om lärarutbildningen »

VÅR YOGABUTIK

Givetvis vill vi erbjuda dig att köpa de sköna ullmattorna, meditationskuddarna, meditationspallarna, vårt kryddoftande te, musiken och böckerna som vi använder i undervisningen så att du enkelt kan fortsätta träna hemma. Vi säljer även mysiga ekologiska yogakläder, ljuvlig massageolja och fina affirmationskort för barn, unga och vuxna. 

Yogamatta i merinoull Yogamatta i merinoull

Vit som snö, ullig, varm, mjuk och gosig yogamatta av samma märke som vi använder på centret! Merinoull med halkskyddad undersida. En matta kostar 1100 kronor när du hämtar den på centret. Läs mer och beställ » Mattorna som vi använt på centret kan ibland köpas för 600-800 kronor vid säsongens slut. 

Yogamusik & Yogaböcker

I butiken finns även CD-skivor med yogamusik, yogaböcker, yogite med mera. Läs mer »

Presentkort

Köp ett presentkort för valfritt belopp. Vi skickar det i fint kuvert med valfri grattistext om du vill! Beställ »

Meditationspall Meditationspall i björkplywood

Köp vår fina lilla meditationspall i björkplywood, handgjord av vår egen snickare!

Pallen har lutning och lite gung för att kunna ställas in exakt efter eget behov, och gångjärn som gör att den kan fällas ihop och tas med överallt. Läs mer »

Vill du hyra vår lokal? Läs mer »

Har du en fråga? Här finns svaret »

Om du inte hittar svaret här på hemsidan, så Maila direkt »

Nyhetsbrev med senaste nytt:  Läs vårt senaste nyhetsbrev »

Vill du ha regelbunden information och inbjudningar till kurser och event? Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev »

Gilla vår Facebooksida!

Bli medlem i vår facebookgrupp »


VÅRA UTBILDNINGAR HOS KURSER.SE

logo
searchVisa alla kurser
reviewSkriv en recension

Vi finns i Linnéstaden mitt i Göteborg!

Göteborgs Kundaliniyogacenter
Nordostpassagen 19
413 11 Göteborg
Hitta hit »

info@kundaliniyoga.se
Anmälningsformulär »
Kontaktformulär »
Facebook »